2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری به داداشم کمک کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 35 پست
باز برادر شما قبول نمیکنه مال من دنیا رو بدم سیر نمیشه منم که دل ندارم

ببین میدونم ناراحت میشه انگار غرورش اجازه نمیده

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعی خدا به بزرگی خودش کمکش کنه

طفلی نه کار دازه دوتا بچه مریض هم هس.اینم از پس اندازش که دزد برد

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا

برادر من هم چنده ماه مریض سرطان داره هزینه درمانش خیلیه به خاطر بیماریش چند ماه بیکار بود الان چند وقته به خاطر بی پولی با این حال بدش با این سرما میره سر کار دلم براش می سوزه همین جند لحطه پیش نشسته بودم گریه می کردم چرا نمی تونم کمکش کنم لعنت به این بی پولی

2805
خودم گواهینامه دارم ولی نمیشینم پشت ماشین.الان نگرانیم وضع مالی بدشونه که کمک قبول نمیکنه ناراحت میش ...

خب براشون پول نبر...

ولی مثلا ب پسرش پول بده بگو از طرف عمه...

یا میری نونی مرغی چیزی باخودت ببر

مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن

برادر من هم چنده ماه مریض سرطان داره هزینه درمانش خیلیه به خاطر بیماریش چند ماه بیکار بود الان چند و ...

خدا همه مریضهارو شفا بده.واقعاااا سخته .حالا من یکم پس انداز دارم اما غرورش نمیزاره بهش بده 

خب براشون پول نبر...ولی مثلا ب پسرش پول بده بگو از طرف عمه...یا میری نونی مرغی چیزی باخودت ببر

بخدا قبول نمیکنه ناراحت میشه .موندم واقعا

خدا همه مریضهارو شفا بده.واقعاااا سخته .حالا من یکم پس انداز دارم اما غرورش نمیزاره بهش بده

خدا ازت راضی باشه اگه میدونی ناراحت میشه بده به زنش براب خونه خرج کنه یخته واقعا خدا روزیشونو برسونه

خدا ازت راضی باشه اگه میدونی ناراحت میشه بده به زنش براب خونه خرج کنه یخته واقعا خدا روزیشونو برسونه

قربونت عزیزم.حتی براک ناراحت نشه گفتم پول کارکرد خودمه ازهیچکی نیس بازم قبول نمیکنه 

نه لوازمم امتحان کردیم قبول نمیکنه دیگ خودت میدونی مردا به غرورشون برمیخوره

براش دعا می کنم خدا سلامتی و روزی فراوان بده سما هم برای شفای برادرم دعا کنید

انشالله که بزودی شفای عاجل نصیبش بشع.سرطان چی  داره عزیزم.الان ک خیلیا زودی خوب میشن

شما نده شاید غرورش بشکنه 

بده به مادرت یا پدرت بهش بدن 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
شما نده شاید غرورش بشکنه بده به مادرت یا پدرت بهش بدن

مناسفانه از اونا هم قبول نمیکنه اصن موندیم بدجور

2810