2777
2789
عنوان

دخترای باکره حاضرید با پسری ازدواج کنید که قبلا رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5479 بازدید | 234 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر الان چند تا مسئله مطرحه

اولاً که از کجا فهمیدی؟!

اگه خودش بهت گفت، شاید صادقه شایدم پرو. خودت باید بفهمی صادقه یا پرو. ما که نمیشناسیمش

اگه از بقیه شنیدی، باور نکن. اصل رو بر اعتماد بذار

ثانیاً معیارهاتو منطقی کن. خیلی چیزای مهم دیگه توی زندگی هست که باید در نظر بگیری

ثالثاً میتونی ازش بخوای تست HIV و هپاتیت و... بده قبل از ازدواج

در آخر 

اگه این ازدواج به دلت نیست، خب کنسلش کن. مجبور نیستی قبولش کنی!

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
2805
لابد هرزگی هرشب زیر یکی بودن باکلاسیه دیگه شورشو در اوردن

خب اونا تفکرشون اینه که اون خانم یا اقا قبلا کسی دیگه تو زندگیش بوده و این مهمه که این کاره نبوده و اون رابطه به سرانجام نرسیده دید تا این حد منفی ندارن و خب موارد دیگه ای براشون مهمه مثل برون گرا بوون شوخ طبع بودن رفیق بودن همراه بودن 

مهم نیستادمای نجیب یکی از ویژگی های خوبشون همین جلف نبودنشونهنگران نباش اونی که باید بپسنده میپسنده ...

آره ولی جامعه خیلی داره بهشون و به عبارتی بهمون ظلم می کنه انگار اشتباه کردیم که خودمونو نگه داشتیم 

خدایا از گناهانم همچون آرزوهایم بگذر 
آهان یعنی روشن فکر بودن. خانوم هم کلاسی های شما قبل از آشنایی با دوست پسر هاشون باکره بودن یعنی من ...

ن قبل آشنایی با دوس پسراشون ک ب ازدواج ختم شه باکره نبودن. ای بابا اصلا رو هوا میگید متوجه نمیشم بیخیال 

ببین اصلا نمیتونی بفهمی چون اگر رابطه هم قبلا نداشته خودارضایی کرده ،ایشون منظورش اینه که کسی که راب ...

کسایی که دیر ارضا میشن زیاد رابطه داشتن ؟‌

خدایا از گناهانم همچون آرزوهایم بگذر 
2810