2777
2789
عنوان

دخترای باکره حاضرید با پسری ازدواج کنید که قبلا رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5484 بازدید | 234 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اتفاقا حداقل هفته ای یک بار میبینم تو نی نی سایت تاپیک زدن که زیگیل تناسلی گرفتن در صورتی که قبل ازد ...

ایدز از دو هفته بعد نشانه هاش شروع میشه ( حداقل دو هفته) یعنی ممکنه برای بعضیا بیشتر طول بکشه تا نشانه هاش پدیدار شه ولی حتما طرف متوجه میشه مریض شده. 

زگیل هم نمیدونم دقیق ولی زود از ایدز مشخص میشه

میخوام بگم کسی که مریضه نمیره زن بگیره

اول یه خاکی به سرش میریزه واسه مریضیش. تو اون شرایط انقدر خیالش راحت نیست که بره زن بگیره. 

چی بگم دیگه. به هرحال نظر شما هم محترمه

روی این مسئله حساسی و برات مهمه

حق داری

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

واقعیت اینه اکثر پسر ها اینروزا دیگه این مواردو تجربه کردن

ولی خب انکار نمیکنم که هنوزم پسر خوب و پاک هست 

بعنوان کسی که نه دوست پسر داشته و نه رابطه و همیشه دنبال یه رابطه دائمی بودم و هستم  

اولین شرطی که قرار میدم اینه طرفم ملاک های ظاهری اخلاقی رفتاری خانوادگی که می‌خوام رو داشته باشه 

درباره گذشتش درحدی که بدونم گذشته ناجوری نداشته و با هزار نفر ارتباط نداشته کافیه وگرنه سعی به کنجکاوی بیش از حد نمیکنم ... درواقع فقط لاشی نبوده باشه در گذشته  

این پاک بودنه می‌تونه برام یه امتیاز مثبت باشه 

و سعی میکنم اون علاقه طرف نسبت به خودمو بیشتر درنظر بگیرم 

چون هر آدمی ممکنه تو زندگیش و گذشتش اشتباه کرده باشه 

الان واقعیت جامعه رو میبینم 

مورد بوده قبل ازدواج رابطه داشته ولی بعدش عاشق زن و بچش شده و تا ابد وفادار ، برعکسشم بوده کسی که ادعای پاک بودن میکرد و قبل ازدواج رابطه نداشت بعدش و حین رابطه خیانت کرده

درواقع چیزی که برام مهمه تعهد حین رابطه هست و گذشته ای که به حال آدم ضربه نزنه 

ببینم بهم تعهد داره دیگه خودم دنبال جزییات گذشته اش نمیگردم

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
چون از بچگی باهمین باور بزرگ شدن وخودشونم با همین باوره اسیب دیدن متاسفانه زن علیه زن زیاده شده

بله حاضر به پذیرش و تغییر افکارشون هم نیستن. 

هر چند وقتی تاپیکی میبینم که خانمه ناراحته از اینکه بچه تو شکمش دختره و تحقیر میکنن جنسیت دختر رو ! 

همیشه میگم واقعا از ماست که بر ماست ... 💔

2810