2777
2789
عنوان

دخترای باکره حاضرید با پسری ازدواج کنید که قبلا رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5484 بازدید | 234 پست
روستا و شهرستان رو کار ندارم ولی شهرای بزرگ اونجور ک من تو خوابگاه. دانشگاه. اجتماع دیدم خیلی از دخت ...

به نظر من دید من اینه کسی که می‌ره رابطه باید حتمن دیدش به آینده باشه که با هاش ازدواج کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا تواین وضعیت گرونی جامعه و شرایط مهریه پسر نخواد زندگی کنه مگه دیوانس بره خواستگاری مطمعنن دیگه میخوادسرشو بندازه پایین باینفر باشه فقط تا اخرعمرش که خودشو میندازه تو دل اینهمه مشکل

2805
اوناهم خیلی ریسک بزرگی کردن ببخشیدا یهو میومدیمو میدیدم طرف بکن درو بود چی؟

براشون مهم نیست ببین شهرای بزرگ پیرا تعصب و غیرت دیگه ندارن اصلا همچین چیزی بگی میگن املی 

اوناهم خیلی ریسک بزرگی کردن ببخشیدا یهو میومدیمو میدیدم طرف بکن درو بود چی؟

از قبل باکره بودن بعد آشنا شدن با دوس پسرشون بعدم ب ازدواج ختم شده. درسته باکره نبودن ولی خب باشخصیت و خونواده خوبی داشتن پسره هم همنو میخواد گرفته 

باور کنین خیلی از جوون‌ها به درک درستی از واقعیت ازدواج نرسیده و نمی‌رسن، ولی این حس عقب بودن از دیگ ...

این که شما میگی برای پسرای سن پایینه

مطمئن باش

۹۹ درصد پسرای ۳۰ به بالا که قطعا قبل از ازدواج رابطه داشتن، اگه بخوان ازدواج کنن یعنی میخوان دیگه سالم زندگی کنن و از تنهایی توی پیری ترسیدن و دیگه عاشق شدن و...

دلایل محکمی دارن برای ازدواج. 

بعد ازدواج نمیرن دنبال این مسائل. بعد ازدواج مهمه. قبل ازدواج رو نباید بُلد کرد.  

البته نظر شما هم محترمه❤️🌻

نظر من این بود. 

طبق تجربه گفتم

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
از قبل باکره بودن بعد آشنا شدن با دوس پسرشون بعدم ب ازدواج ختم شده. درسته باکره نبودن ولی خب باشخصیت ...

ببین اصلا شاید حرفم برای آدمای سنتی خوشایند نباشه ولی پسر و دختری که کامل شدن و به بلوغ فکری رسیدن این چیزا براشون حل شدست و به مسائل دیگه ای توجه دارن 

خیلی درد داره

بله دقیقا. 💔

من حتی تو این سایت تلاش میکنم نسبت به افکار زن ستیزانه بعضی از زن ها منتقد باشم و دردها رو بگم. 

اما هر چند وقتی کلی توهین از سمت همون زن ها نصیبم میشه. 💔

یه سری دوستان میگن پسرا همشون داشتن اما دخترا نهبعد پسرا با کی بودن؟ با دیوار؟ یا با خود پسرا؟یا همه ...

تاحالا از این زاویه نگاه نکرده بودم راست میگیا

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
2810