2777
2789
عنوان

من چقدر این مرد رو دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 105 پست
اره منم با نظر شما موافق ترم

شمام اواشی قرارنیس حتمامث کسایی باشی ک براهم بابلبل زبونی میمیرن  ازخدابراتوعشقی پرشوروپراز حسای خوب وابدیت کنارهم میخام

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

شمام اواشی قرارنیس حتمامث کسایی باشی ک براهم بابلبل زبونی میمیرن ازخدابراتوعشقی پرشوروپراز حسای خوب ...

ممنونم عزیزم همچنین برای شما ❤️😍

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اسمان براش بنویساﯼ ﻋﺸﻖ …ﺍﯼ ﺗﺠﺴﻢ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﻣﻄﻠﻖ ...ﭼﻪ ﺳﻨﮕﯿﻦﭼﻪ ﺑﺎﻭﻗﺎﺭ ...ﺩﺭﮐﻮﭼﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻠﻮﺗﻢباز آمدی

فعلا نه😅بزار برم خونه خودم بعدا شاید فرستادم 

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
چون قبلش باهم فاز رفاقت داشتیم روم نمیشه بهش ابراز علاقه کنم

به نطرم متن خودت دلی واقعی 

منم با شوهرم فامیل دوریم من کامپیوتر میخاستم بابام به اوگفت برام جمع کنه همون خرید کامپیوتر دلیلی بر ارتباط بیشتر البته در حد تلفنی شد چون قبل خواستگاری تموم خط قرمزارو رعایت میکردم بعدش خیلی طول کشید تا زبانی ابراز علاقه کنم 

برا همین به شما طبق تجربه ای که دارم میگم حتما زود شروع کن خجالت ماله قبل ماله هم شدنتون بود 

انشاالله خوشبخت شین و بهترینها برات رقم بخوره

الان فکرشو میکنم نمیدونم خجالت اون موقع چی بود خجالتی بودن حدی داره حالا ما دهه 60 بودیم فرق داشتیم ولی این دوره دخترا فرق دارن

2810