2777
2789
عنوان

من چقدر این مرد رو دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 105 پست
چه مانعی هست گفتنش؟

نمیدونم چون قبلش باهام رفیق بودیم و دوست خانوادگی بودیم انگار خجالت میکشم 

شاید اگر محرم شدیم بهتر شد 

هرکار میکنم روم نمیشه عرق میکنم از خجالت

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
این طبیعیه ک منم بعد۸سال همین حسو دارم هنوز بهش ؟واونم همین حسو داره البته اون کمی عپیق تروابسته تر

وای مانا باشین انشاالله ماهم همینجور باشیم 

ای جان دلم هنوز هم پیدا میشن پس دخترای لپ قرمزی که دست و پاشون را گم کنن وخجالت بکشن یک دفتر خاطرات ...

اتفاقا یه دفتر دارم مینویسم راجبش 

از حسم هام مینوسم

کاش ایناروبخودش بگی عزیزم ...زندگی ماادماب چشم بهم زدنی بنده نازنین ..وقتی یه همچین ادمی توزندگیت دا ...

روم نمیشه بگم خیلی تلاش کردم یکم بهتر شدم 

گاهی یه عزیزمی چیزی میگم بهش

ولی درکل خیلییییی زیاد خجالت میکشم

روم نمیشه بگم خیلی تلاش کردم یکم بهتر شدم گاهی یه عزیزمی چیزی میگم بهشولی درکل خیلییییی زیاد خجالت م ...

دیگه فقط یک قدم تاهمسرشدن فاصله دارین وخجالت درروابط زناشویی معنایی نداره بنظرم البته بجزموارداستثنا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
2810