2777
2789
عنوان

حقوقمو کم ریختن

426 بازدید | 24 پست

دارم از عصبانیت منفجر میشم

من دو ساله یه جا کار میکنم ... روز اول چون سابقه کار نداشتم به عنوان کمک حسابدار استخدام شدم ... بعد کم کم هم دوره های بیشتری در ارتباط با کارم دیدم و هم تجربه م بیشتر شد ... جوری که حتی کارای مالیاتی شرکت رو میتونستم انجام بدم و هزینه های شرکت رو کم کردم... زد و منو گذاشتن مسئول بخش حسابداری و یه مبلغی هم به حقوقم اضافه کردن ... دیگه نمیدونم کی رفت موش دووند توی کار که از ماه بعدش دوباره حقوقمو برگردوندن سر جای اول ... ماه قبل دیگه نتونستم این موضوع و یه سری رفتارای زشت دیگه رو تحمل کنم رفتم پیش مدیر منابع انسانی مون و نشستم به گلایه کردن و گفتم اینجوری باشه من میرم

اونم رفت صحبت کرد و باز حقوق منو اضافه کردن و با گلایه هایی که پیش مدیرعامل هم کردم ...مدیر عامل دلداریم داد و از اون روز رفتارشون باهام بهتر شد ... حالا باز سرماه شده میبینم حقوقم رو کم ریختن ... اولش گفتم شاید طبق روال دو تیکه میخوان بریزن برام ولی الان یه حسی بهم میگه باز دارن رفتار سمی شونو تکرار میکنن

درگیر نشو چندروزی صبر کن بعداگر دیدی خبری نشد به کسب که بهت قول حقوق بیشتر داده بگو اقای فلانی نمی دونم چرا این ماه حقوقم کم واریز شده ؟ شاید امورمالی اشتباه کردن؟

اکر گفتند حقوقت همینه و فلان 

درگیر نشو 

اما بگرد کار بهتر باحقوق و مزایای بهتر پیدا کن 

بعد استعفا بده وبرو

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درگیر نشو چندروزی صبر کن بعداگر دیدی خبری نشد به کسب که بهت قول حقوق بیشتر داده بگو اقای فلانی نمی د ...

ببین ... فیش حقوقی رو دیدم دو روز پیش ... ولی مشکل اینجاست که کسی که حقوقا رو واریز میکنه فامیل مدیرعامله و الان با مدیرعامل توی سفر هستن و توی سفر هم واریزی ها رو داره انجام میده ... عادتشونه میشینن دور هم تصمیم میگیرن که چه بلایی سر کی بیارن

2805

این ماه برای ماهم کم ریختن میگن تولید کم بوده 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ببین ... فیش حقوقی رو دیدم دو روز پیش ... ولی مشکل اینجاست که کسی که حقوقا رو واریز میکنه فامیل مدیر ...

ببین بهتره کارتو ازدست ندهی خوب دنبال کار بهتر باش 

تومحیط کار نباید درگیربشی خیلی راحت کارتو از دست میدهی 

عجله نکن چندروز بگذره ارومتر میشی 

توفیش حقوقی هم حقوقت کم بود؟

درگیر نشو چندروزی صبر کن بعداگر دیدی خبری نشد به کسب که بهت قول حقوق بیشتر داده بگو اقای فلانی نمی د ...

من ماه پیش دوبار به مدیر عامل گفتم میخوام برم حتی نامه استعفامو نوشتم و میخواستم تحویل بدم که مدیریت نذاشت برم و با افزایش حقوقم و تغییر رویه موافقت کرد ... البته ضمن اینکه بهم گفت شما روز اول به عنوان کمک حسابدار استخدام شدی و با حقوق پایه اداره کار ... در حالیکه الان دو سال گذشته و با دانشی که من کسب کردم و تجربه ای که دارم از خیلی از حسابدارا جلوترم

ببین بهتره کارتو ازدست ندهی خوب دنبال کار بهتر باش تومحیط کار نباید درگیربشی خیلی راحت کارتو از دست ...

نه توی فیش حقوقی مبلغ جدید وارد شده بود ولی اینا عادتشونه و یه بار دیگه همین کار رو کردن

ببین از این میسوزم که ماه پیش واسه چند جا رزومه فرستادم و با حقوق خیلی بهتر دعوتم کردن واسه مصاحبه و هیچکدوم رو نرفتم به خیال حرف مدیرعاملمون و اینکه محل کارم دقیقا ساختمون رو به روی خونه مون هست 

نه توی فیش حقوقی مبلغ جدید وارد شده بود ولی اینا عادتشونه و یه بار دیگه همین کار رو کردنببین از این ...

حالا بعدبه امور مالی زنگ بزن بگو توفیش حقوقیم این مبلغ بوده چرا اینقدر کم تر واریزشده 

شاید قسطی بیمه ای چیزیه 

اگر نیاز شد برو‌مدیرعامل

کار برای حسابدارزیاده باید دنبال کاربهتر باشرایط بهترباشی

والا اتفاقا درآمد شرکت ما این ماه خیلی هم خوب بوده نسبت به چند ماه قبل ... دیگه گزارشای مالی رو خودم ...

واسه ما حقوق ماه قبلو مثلا این ماه میزنن .. این ماهو ماه بعد 

البته شرکتا فرق دارن .. خلاصه ک کم دادن اگر همسرم اضافه کاری نمیکرد با اون همه قسط کم میاوردیم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حالا بعدبه امور مالی زنگ بزن بگو توفیش حقوقیم این مبلغ بوده چرا اینقدر کم تر واریزشده شاید قسطی بیمه ...

نه هیچ کسوراتی به جز بیمه ندارم و نباید حقوقم این باشه ... دیگه فیش های حقوقی زیر دست خودمه ... فقط محاسبه و پرداخت با خودم نیست ... چون به نفع اینا نیست که حقوقا رو من حساب کنم ... باید یکی از خودشون حساب کنه که حسابی شیره حقوق همه رو بکشه بیرون

واسه ما حقوق ماه قبلو مثلا این ماه میزنن .. این ماهو ماه بعد البته شرکتا فرق دارن .. خلاصه ک کم دادن ...

اضافه کاریم مثل ماه قبل بوده تقریبا ... بدبختی اینه که خودم حسابدارم و مسلط به حقوق و دستمزد ... فقط میتونن توی سفر با هم شور و مشورت کرده باشن و حقوقمو مثل اون دفعه کم کرده باشن وگرنه هیچ دلیل منطقی نداره

2810