2777
2789
عنوان

من چقدر این مرد رو دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 105 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا کم کم روت باز میشه و اینکارارو میکنی، اصلا تمام شیرینی زندگی به همین محبتا و ابراز و اظهار علاق ...

اتفاقا اونم گاهی شاکی میشه ولی چیکار کنم روم نمیشه

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
2805
دیگه فقط یک قدم تاهمسرشدن فاصله دارین وخجالت درروابط زناشویی معنایی نداره بنظرم البته بجزموارداستثنا

شب یلدا مراسم رسمی شدن نامزدیمونه عزیزم هنوز محرم نیستیم

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
شب یلدا مراسم رسمی شدن نامزدیمونه عزیزم هنوز محرم نیستیم

بسلامتی جونم ..بهرحال بعد محرمیت نذاراینطور پیش بره .ب امید خوشبختی همه ی دخترادرهرجای دنیا 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
هرکار کردم نمیشه بار ها تایپ کردم و پاک کردم نهایت چهارتا استیکر قلب میتونم بفرستم

عزیزم اولش سخته

حتما شماام ابراز علاقه کن، همسرت هم خوشحال میشه، برای ادامه رابطه هم لازمه هم مهمه 

وای مانا باشین انشاالله ماهم همینجور باشیم

ایشالاک همیشه اینجورباشیدبمامومیگفتن اوایل ک الان اولشه اینچوریه بعدا شوهرت دیگه مث الان نگات نمیکنه واقعاالکی بودحرفاشومن نظرم اینه مردو باید تنوع بدی براش خودتو هرباریجورباسیاست خاص خود زن متوجهی ک 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

2810