2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه کردم❓

74 بازدید | 3 پست

همه پیشنهادهای دوستیم‌ رو رد کردم

یکی چون فامیل دور بود ولی شرایط خوبی داشت میتونست به ازدواج برسه من رد کردم چون اگه یک درصد ازدواج نمیکردیم خیلی بد میشد

یکی هم همکلاسیم بود هیچیییییی نداشت و خونشون هزارکیلومتر اونورتر😂 تازه یک ماهم ازم کوچیک تر بود

یکی هم استاد زمان کنکورم بود ولی مشکوک بود به متاهل بودن نم پس نمیداد منم حوصله دردسر نداشتم قبول نکردم ولی شرایطش عالییییی

یکی دیگه هم پسر خوبی بود ولی بنده خدا با اینکه دو جا کار میکرد ولی پول نداشت دانشگاه هم نرفته بود 

به نظرتون اشتباه کردم همه رو رد کردم؟گاهی وقتا خیلی احساس تنهایی میکنم میگم شاید اشتباه کردم رد کردم و الکی توقعم بالاست شاید دیگه این موقعیت هاهم برا پیش نیاد🥲

ྀིྀི😌💅🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزای خوبی نبودن ک حالا بخوای غصشو بخوری ک اگ درست حسابی بودن از هر نظر و رد میکردی اونوقت اشتباهه

اونی که فامیل بود واقعاااا خوب بود هم سنش هم کارش 

خانوادش هم خیلی منو دوست داشتن ولی خانوادم میفهمیدن باهاش دوست شدم خیلی بد میشد

ྀིྀི😌💅🏻

2805