2777
2789
عنوان

از اینکه به خاطر دوقرون اویزون شوهرمم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4124 بازدید | 189 پست
آفرین روشی پیش گرفتی خوبه ..جدی باهاش رفتار کن تا بفهمه زدن کار درستی نیست ..الان هم جدی بهش پیام بد ...

همیشه سریع میبخشیدم قهرمون به یه روز نمیکشید

ولی اینبار حرفاش خیلی بهم برخورد خودشم انتظار نداشت انقدر طولش بدم دقیقا یک هفتس حتی صدامم نشنیده ولی با خودم گفتم باید تمومش کنه این وضعو…

حالا جالبه که اون بهش برخورده این رفتارم

دوس ندارم باهاش حرف بزنم واسه همین پیام نمیدم میدونم بدمم اهمیت نمیده فقط خودمو کوچیک کردم چون صب داشت به همکارش میگف این ماه چرا انقد کم حقوق ریختن

وای خداااا در این حدددد ؟ چرا موندی پس؟ 😔😔

کجابرم😢جایی ندارم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هستش ولی میگم حضوری باید بیاین عکسو فیلم بگیرین

غیر حضوری هم زیاده. من بیشتر با سایت های گردشگری کار می کردم البته چون اولش تو همین زمینه فعالیت کردم. ترجیح دادم فقط تو همین زمینه کار کنم. ولی کار براش زیاد بود به هرکی می گفتم و نمونه کار می فرستادم قبول می کرد

2805
کجابرم😢جایی ندارم

منم خانوادم فوت کردن😔 خیلی خیلی بی کسیم خدا هم نگامون نمیکنه

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه  
2810