2777
2789
عنوان

از اینکه به خاطر دوقرون اویزون شوهرمم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4159 بازدید | 189 پست
پس این دفعه بحثش شد نه قهر کن نه چیزی ..بگو پس پول تو جیبی برسون ..اونم خواست قهر کنه نده ..بگو میخو ...

هفته ی پیش دعوامون شد مقصر اون بود خیلی حرفای بدی بهم زد حتی چندباری زد تو سرم و کتفم

از اون روز باهاش حرف نمیزنم دو سه روز اومد باهام حرف زد هی گفت ببخشید اینا ولی میدونستم پشیمون نیست نبخشیدمش…حالا اون دست پیش گرفته برا من دیگه نمیاد سمتم انتظار داشت مثل همیشه راحت ببخشمش

منم امروز براش شماره کارتمو فرسادم ک بزنه پولو

الان دیدم یه تومن زده

یعنی در حد پول قرعه ها…با خودش گفته پول خودشم ک ب درک🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خو پس دیگه حق داره بنده خدا

😢😢

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

من خوزستان م چکاری

خواستی بیا خصوصی یه شماره از خودت بده داشته باشم. ما یه خوراکی درست میکنیم و بازاریابیش میکنیم و میفروشیم. خودم بهت دوره اموزشی میدم اما سال بعد قراره گسترشش بدیم. شمارتو بدی اون موقع حتما بهت زنگ میزنم. فقط سلیقه میخواد همین

2805
عزیزم 😢الهی که همه چی برات اونجوری که دلت میخواد بشه حتما حتما به فکر کار باش چون میبینی همسرت این ...

قربونت برم ایشالا

امسال درسم تموم میشه از تابستون هرجور شده هرکاری شده میخوام برم 

خانوادت چیزی بهش نمیگن ؟؟ کدوم شهری ؟؟نمیتونی از مادرت پول بگیری ولی به شوهرت نگی چون عادت میکنه

به خانوادم خیلی چیزارو معلوم نمیکنم خودشون هزار و یک گرفتاری دارن چرا باید جوره یکی دیگه رو بکشن؟

دوره خاصی لازمه ادم ببینه

به منم میگی گلم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دوره خاصی لازمه ادم ببینه

آموزشاش تو نت هست. من پیش یه نفر شروع کردم که کلی pdf های اموزشی برای تولید محتوای متن گردشگری فرستاد. برای سایت کجارو مطلب می نوشتم. تصویری هم خودم یاد گرفته بودم. کار با فتوشاپ و کمی کپی از سایت های خارجی بود

2810