2777
2789
عنوان

از اینکه به خاطر دوقرون اویزون شوهرمم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4159 بازدید | 189 پست
زندگیتو تاپیکاتو خوندم حتی یبارم باهم حرف زدیم میدونم میشناسمت زندگیت عین خودمه متاسفانه ، واقعا ب ش ...

حالا شوهر عوضی من کتک هم میزنه چیزی ازش بخوام

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من میگم حدود دو سال با چندین نفر کار کردم حدود ده تومن هم درامد داشتم همش هم از دیوار بود.اونایی که ...

هستش ولی میگم حضوری باید بیاین عکسو فیلم بگیرین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته ی پیش دعوامون شد مقصر اون بود خیلی حرفای بدی بهم زد حتی چندباری زد تو سرم و کتفماز اون روز باها ...

آفرین روشی پیش گرفتی خوبه ..جدی باهاش رفتار کن تا بفهمه زدن کار درستی نیست ..الان هم جدی بهش پیام بده که پول تو جیبی من (...)بود ۱ تومن واریز کردی بقیه اش واریز کن .ممنون .

یادش بده قهر ربطی به پول تو جیبی نداره 

2805
ارههه 😍😍😍😍

عزیزی😘🌹

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
کدوم شهری عزیزم

تهرانم

به منم میگی گلم

تولید محتوای متنی به حالت کلی یک سری قواعد داره که باید رعایت کنی بقیش رو بیشتر باید مطالعه و ترجمه کنی. مثلا من می خواستم راجع به یه جاذبه توریستی تو یه کشور بنویسم کلی مطلب می خوندم و ویدیو میدیم و ویس گوش می کردم بعدش خودم شروع می کردم به نوشتن. اولاش یه سری جاها رو ایراد می گرفتن یا تصحیح می کردن و به مرور متوجه شدم چی می خوان. 

این تاپیک و دیدم یاد اون تاپیکی افتادم که طرف نوشته بود از زن کارمند متنفره 

بیا خانوم کجایی که ببینی زن غیر مستقل چه زندگی‌ ای داره

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

چجوری ی مرد میتونه نزاره کار کنی؟ مگه میشه؟ مگه آدم خودش اختیار خودش رو نداره؟

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 
2810