2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا‌ اخر نفهمیدیم چیکار کنیم یه دکتری میگفت اصلا شیر خوب نیست ندیدی یکی میگه نه باید بخپره یکی میگه پاستوریزه بذیذ یکی میگه نه پاستوریزه خوب نیست شیر گاو بهتره دوباره یکی میگه نه شیرگاو باز خطرناکه

2805
میشه بگی چرا پاکتی میگیری فرق دارن؟

من از طعم شیر پاکتی خوشم نمیاد حس میکنم تو پلاستیک بو بد میگیره. شیرای با موندگاری بالا هم که اصلا معلوم نیست چی هستن. کیلوییا رو حداقل مطمئنیم اگرم وایتکسی توش باشه درصدش خیلی کمه

اخه حرف نمیزنه که بفهمم

من دخترم شهریور ۲سالش تموم شد

منم دوسه ماه بهش شیر گاو میدادم ،شیر محلی 

جدیدا وزنش خیلی رفت بالا

ازون جایی که شیر خشک دیگه نداره

منم کلا از شیر گرفتمش روزا فقط یه وعده اونم با لیوان میدم

دختر منم منظورشو فقط اگه جاییش درد کنه میفهمونه اما درد های داخلیشو تا حالا نگفته

زیاد خوبم حرف نمیزنه

بیشتر ادای حرف زدن میگیره

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
من از طعم شیر پاکتی خوشم نمیاد حس میکنم تو پلاستیک بو بد میگیره. شیرای با موندگاری بالا هم که اصلا م ...

مگه توشیر وایتکس میزنن؟؟؟

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
بخدا‌ اخر نفهمیدیم چیکار کنیم یه دکتری میگفت اصلا شیر خوب نیست ندیدی یکی میگه نه باید بخپره یکی میگه ...

اینو به دکتر بهم گفت 

تا به سالگی که اصلا نباید شیرگاو داد چون املاح شیر گاو خیلی کارها نیازهاشو تامین نمیکنه

بعد یه سالم بیشتر از ۳لیوان نوروز نباید باشه

چون چاقی میاره برای بچه که تو بزرگسالی هم باهاش درگیر میشه بهتره از مخلوط آب و شیرگاو استفاده بشه منم تا ۱۸۰ شیر میزدم تا ۲۲۰هم آب

ولی دیدم خیلی چاغ شد

من خودم شیرو از شخص دامدار میگیرم به محض دوشیدن  گرم ه گرم میاره شوهرم

هرسری ۶کیلو اینا میگیرم با شیر خشک تا به هفته مون میشه هم باهاش ماستم می‌بندم 

هم کیک میپزم هم میدم بچه ها بخورن 

تازه ازهمونجا تخم مرغ محلیم میاره 

من طعمشو دوست ندارم تنده یکم ولی بچه ها روزی یه دونه میخورن دوست دارن

بخدا‌ اخر نفهمیدیم چیکار کنیم یه دکتری میگفت اصلا شیر خوب نیست ندیدی یکی میگه نه باید بخپره یکی میگه ...

اخه شیرپاستو ریزه چه خاصیتی داره  همه سرشیرخامه چربیشو میگیرن بعد تفالشومیدن مردم 

شیرگاوتازه اگه خوب جوشونده بشه صدالبته که بهتره

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
خب به شما گفته فعلا نده یعنی بعدا بده چون الان یکسال و نیمه اگرشما با 30سال سن دل درد میگیری چرا از ...

منطورم اینه بعصیا مثل من شیر بهشون نمبسازه

اگر بچت بیقراره بهس نده دیگه

دکتر بمن گفت اگر دادی واکنش داد تا ۶ماه قط کن نده

2810