2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

احتمالا یهو سویچ کردی  به شیر گاو بدنش عادت نداشت باید کم کم عوضش میکردی اینجوری که نصف از شیر قبلش و نصف شیر جدید ببینی عوارض میده یا نه بعدش کم کم سهم شیر گاو زیاد میکردی

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
شیر پاکتی نمیگیریم هیچوقت. همیشه از لبنیاتی شیر کیلویی میگیرم. بچه هامم همینو میخورن

میشه بگی چرا پاکتی میگیری فرق دارن؟

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
من با ۳۰ساا سن شیر بخودم دلپیچه مبشمشاید بچه سماهم دل درد شدهدختر من یکسالشه دکترس پریروز گعت فعلا ن ...

خب به شما گفته فعلا نده یعنی بعدا بده چون الان یکسال و نیمه اگرشما با 30سال سن دل درد میگیری چرا از دکتر پرسیدی راجبه شیر که بعدا به کوچولوت بدی

میشه بگی چرا پاکتی میگیری فرق دارن؟

*نمیگیری 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
2810