2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی باهام یکی به دو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 68 پست
وقتی زیادی رفت وامد کنی نتیجشم همین میشهچه دلیلی داره مامانت میگه هر روز بری خونش؟!بعدم از اون ور شو ...

دقیقا خود احمقم کردم دلیلشم مادرمه 

حد و مرزامو شکوندم هرروز خونه شونیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دقیقا خود احمقم کردم دلیلشم مادرمه حد و مرزامو شکوندم هرروز خونه شونیم

دور از جونت

اما مادرت افتاده تو رقابت با مادرشوهرت میخاد هر روز خونش باشین و نمیدونه اینکارش چه لطمه ای داره به زندگیت میزنه همونجور که بت گفتم رک و واضح به مادرت بگو  کمتر میام خونت که کمترم برم اونجا.

چه خبره دختر هر روز هر روز خسته نمیشی خودت؟؟ بعدم هی زندگیتو ول میکنی میری؟؟ این‌ پیرزنم روش تو روت باز شده یه مادرشوهر بیکار وعقده ای  داری دنبال حرف و داستانه میخاد جنگ روانی واست درست کنه قشنگ تو مشتشی باهات یکه به دو میکنه 

بچه ندارم ۳ ساله

اگه با همسرت خوبی بچه بیار

اینقدر وقتتو میگیره وقت سرخاروندن پیدا نمی کنی 

بعد میبینی هیچی شیرین تر از بچه ات نیست که بخوای به خاطرش فکرتو خراب کنی

و تودوران بارداری مردا عو۱ میشن و بتاز اونجا می تونی ازش بخوای با مادرش صحبت کنه رفتارشو درست کنه چون عصبانیت برای خانم بادار سمه

شمااخلاقتو درست کن.ایراد کاملا ازشماست باتمام خانومای سایت دعواداری و‌تایپک میزنی ک بقیه بیان راهنماییت کنن 

بعد دوست داری نظری بدن ک باب میل توهست 

اگه‌جنبه نداری ک کسی برای تاپیکات نظر بده 

تاپیک نزن.اخلاق تند و بسیار بی ادبانه ای داری مسلما هیچ کسی نمیتونه باشماکناربیاد

خدایا ممنون به خاطرهمه چی