2777
2789

آخه این کنکور لعنتی چیه که حتی بعدشم باید عذابشو بکشیم. ای خداا خودت به داد جوونای بیچاره برس. من تو این کنکور لعنتی مدیریت روزانه قبول شدم اما چون پزشکی دندان دارو قبول نشدم پدرم مثل چی باهام برخورد میکنه انگار جرم و جنایتی کردم . انگار قتل یا خسارت زدم به خونواده. دیگه منو آدم حساب نمیکنن همش منو با دکترا مقایسه میکنن. همش سرکوفت. با لحن بد . منی که با دیدن خون حالم بهم میخوره چرا باید دکتر شم آخه.دیگه نمیتونم ازشون چیزی بخوام هرچی میگن باید انجام بدم یا ندم چرا چون پزشک نشدم.همش دنبال یه شغلی ام زودتر پولدارشم فرار کنم. خود کنکور که افسردگی، استرس، هزارتا کوفت و زهرمار برا من گذاشت بس نبود حالا باید تا آخر عمرم سرکوفت بخورم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایران و پدر مادراش البته خیلی کشورا این شکلین ولی پدر مادرای ایرانی شورشو در آوردن که همه دمبال پزشکی و دندونن

هر کی باید بره چیزی که دوست داره 

شما خودتون مدیریت دوست داشتین؟

2805
ایران و پدر مادراش البته خیلی کشورا این شکلین ولی پدر مادرای ایرانی شورشو در آوردن که همه دمبال پزشک ...

من اکثر رشته های تجربی رو دوس نداشتم مخصوصا پزشکی و پرستاری واسه همین مدیریت انتخاب کردم که بهتر بود برام