2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی باهام یکی به دو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 68 پست
دقیقا آدم هرچقدم سکوت میکنه ساکت نمیشه که علامه دهره انگار چه گلی زده به زندگیش هعی نظر میده

من بخوام جواب بدم طرف رو از ریشه میسوزونم. ترجیح میدم سکوت کنم. من جواب دادنی طوری میزنم مو لای درزش نره طرف همون لحظه قفل کنه. این طور جواب دادن یه جاهایی خوبه یه جاهایی بد. مثلا غریبه باشه طرف خوبه ولی اشنا باشه طرف دلش میشکنه اسون دلش صاف نمیشه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی زیادی رفت وامد کنی نتیجشم همین میشه

چه دلیلی داره مامانت میگه هر روز بری خونش؟!

بعدم از اون ور شوهرتو پر توقع کردی که خونه ننه اونم بری.

به مامانت بگو تو خونه کار دارم یا رک و واضح به مادرت بگو چونهر روز میام خونت مادرشوهرمم پررو شده و کمتر میام که کمترم اونجا برم.

با این حرفت مادرت به خودش میاد حداقل

خودت خط قرمزاتو رد کردی که مادرشوهرتم هی حرف بارت کنه

2805
منم میرم خونه مادرشوهرم دقیقا همینجورم هر چی حرف میزنه انگار با دیواره حرص میخوره ولی دیگه ...

وای اینممممم بهش میگم پیر شدی دیگه میگه میبینین بهم چی میگه من ۶۰ سالمه کجاممممم پیره 

یک در میون جوابشو میدم ولی واقعا اعصابم خراب میشه نمیخوام بخاطر یه پیرزن انقد ناراحت بشم 

شوهر منم ته تغاریه و اینجوری اوایل عروسی که فک میکردم دختره از،بس کارای دخترا رو میکرد هی تند تن ...

ای وای مال منممم سفره جمع میکرد وسط جمع یه دعوایی راه انداختما دیگه نمیکنه اوایل میگف پسررررم غذارو بیار /:

سکوت میکنم میبینم نظراتش رو شوهرم تاثیر گذاشته ولی وارد حرفاش میشم مخالفتمو اعلام میکنم دیگه شوهرم ن ...

اینم راه حل داره تو سکوت کنی همسرت بعد از مدتی می بینه تو اروم کناری اون مادرشه که داره انگولک میکنه زندگیتون رو. 

و یه سیاست خیلی مهم پسر رو بکش سمت خودت. هیچ وقت نگو مامانت هیچ وقت به خاطر مادرش باهاش دعوا نکن. طوری رفنار نکن که اون باید جواب رفتارای مامانشو بهت بده. شوهرو بکش سمت خودت و طوری رفتار کن مادرش بد هستش و تو و همسرت مسئول این رفتارای زشت اون نیستین. اینو توخونه جا بنداز که هرکسی خودش مسئول کاراشه. نه طرف خانواده خودتو بگیر نه طرف خانواده اونو. تو بگو من فقط مسئول رفتار خودم و تو هستم خانواده من الان تویی. به زبون عامیانه خرش کن 

به مامانم چی بگم آخه اونم ول نمیکنه میگه تنهاییم

درک مادرتون قطعاً که بهتر هست بگو مادر شرایطم اینطوری هست 

گاها با مادر همسرم رومون تو روی هم باز میشه که اصلا قشنگ نیست 

من مدام بیام خونه شما و اونجا نرم همسرم بلاخره حرفی ممکنه بزنه 

نظرم اینه یک مدت محدود تر ارتباط برقرار کنم 

بخاطر آرامشم که تعادل بین رفت و آمد خانواده ها برقرار باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من بخوام جواب بدم طرف رو از ریشه میسوزونم. ترجیح میدم سکوت کنم. من جواب دادنی طوری میزنم مو لای درزش ...

کاش اینم دلش بشکنه ازم دیگه باهام حرف نزنه 

صد بار باهام قهر کرده دوباره خودش اومده چون نمیتونه فضولی و دخالت نکنه زندگیش یکنواخت میشه نیاد رو اعصاب من

2810