2777
2789
عنوان

بهم محل سگ نمیده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2378 بازدید | 148 پست
والا دو نفر و با موفقیت بهم دیگه رسوندم

مهم اینه خودت بتونی به اونی که میخای برسی چون با این حجم از دونستن بعید میدونم تونسته باشی ،اونایی که راهنمایی کردی چون زندگی رو ساده میدیدن و پارانویید و سایکوپت نبودن تونستن به هم اعتماد کنن جذب شن در کل زیاد تو بحر یه چی رفتن اونم تو روان خطرناکه 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
مهم اینه خودت بتونی به اونی که میخای برسی چون با این حجم از دونستن بعید میدونم تونسته باشی ،اونایی ک ...

متاسفانه درگیر کار و درسمم و هنوز تایپ مناسب پیدا نکردم که براش تلاش کنم ببینم میرسم یا نه 

در کل درسته ، اما خوب سایکو ها زیاد نیستن 

درسته اما من خیلی علاقه دارم و خیلی در مورد Manipulation میگردم ، در کل روان شناسی و روان پزشکی چیز های جالبی هستن 

مثلا اگر نحوه برخورد رو بلد باشی حتی با رزومه ضعیف تر از بقیه امکان استخدام شدنت بیشتره 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهم اینه خودت بتونی به اونی که میخای برسی چون با این حجم از دونستن بعید میدونم تونسته باشی ،اونایی ک ...

اما در کل چیز هایی که نوشتم از ساده ترین روش هاست 

بخوای طرف رو از نظر روان کنترل کنی خیلی بحث جدایی هست 😅که قطعا در مورد روش هاش توی نی نی سایت چیزی نمیگم ، چون حتی ممکن باعث بدبخت شدن طرف بشه اگر درست استفاده نشن

2805
متاسفانه درگیر کار و درسمم و هنوز تایپ مناسب پیدا نکردم که براش تلاش کنم ببینم میرسم یا نه در کل درس ...

درسته ،چه خوب بدون غرور و خشم جواب دادین انگار واقعا آدم باسوادی هستین و نیتت خیر هست امیدوارم خوشبخت و موفق باشی ، آدمهای بد ذاتی دیدم که از روانشناسی سیاه برای آزار و کنترل دیگران استفاده میکنن و خوشحالم که شما از اون دسته نیستین🤝🌹 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
اما در کل چیز هایی که نوشتم از ساده ترین روش هاست بخوای طرف رو از نظر روان کنترل کنی خیلی بحث جدایی ...

موافقم چون وقتی آگاهی نداشته باشی و ظرفیتت پایین باشه و ذات خوبی نداشته باشی اونم تو لول این سایت واقعا نتیجه بدتری ممکن داشته باشه گاهی بعضی از علوم رو بعضی دیگه نباید بدونن مگر آگاهی جمعی و فرهنگ سازی غنی با تعریف درست وجود داشته باشه ، فقر اقتصادی فرهنگی  ریشه ی همه ی این نابرابری هاست 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
درسته ،چه خوب بدون غرور و خشم جواب دادین انگار واقعا آدم باسوادی هستین و نیتت خیر هست امیدوارم خوشبخ ...

نه بابا خشم چرا ؟😂چیز بدی نگفتی که عزیزم ، روان شناسی و روان پزشکی در کل خطرناک ترین چیز ها هستن اگر دست آدم بد بهشون برسه و یادشون بگیره 

یکی دو ساله در موردشون مطالعه میکنم و خیلی به ارتباطش با عصب شناسی علاقه دارم 

همچنین شما هم موفق باشید عزیزم

نه بابا خشم چرا ؟😂چیز بدی نگفتی که عزیزم ، روان شناسی و روان پزشکی در کل خطرناک ترین چیز ها هستن اگ ...

ادامه بدین چه مطالعه و چه آکادمیک آفرین به شما 👏 ممکنه در آینده از نتایج مطالعاتتون بتونین کتاب مفیدی بنویسین و آدمهای زیادی رو آگاه کنین هر تلاشی برای فرهنگ و علم مقدسه ، ممنونم دوست عزیز ❤❤

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
موافقم چون وقتی آگاهی نداشته باشی و ظرفیتت پایین باشه و ذات خوبی نداشته باشی اونم تو لول این سایت وا ...

کسایی که در مورد روان پزشکی و روان شناسی * دلیل اینکه هر دو رو مینویسم اینه که بهم مربوطند * مطالعه کامل داشته باشن اصولا افرادی هستن که از روحیات همدل تری برخوردارند و منطقی و محتاط هستند ، اصولا افراد سایکو به دلیل اینکه خیلی زود از همه چیز خسته میشن و احساس همدلی توشون کمه نمیتونن رشته هایی که نیاز به همدلی و استمرار هست رو دنبال کنن 

افراد خودشیفته هم دنبال آسیب به دیگران نیستند 

(به طول خلاصه گفتم اگر استثنائات رو در نظر نگیریم )

به خاطر همین روان شناس و روان پزشکی از نظر شخصی من نباید اون نکات مهم به قول همون جملات کلیدی و اثر گذار رو فاش کنه ، چون استفاده از نکات اصلی بدون دونستن همه چیز و تبعاتش واقعا خطرناک 

ادامه بدین چه مطالعه و چه آکادمیک آفرین به شما 👏 ممکنه در آینده از نتایج مطالعاتتون بتونین کتاب مفی ...

اوائل فکر نمیکردم انقدر موضوع گسترده ای باشه واقعا 😂از سر کنجکاوی رفتم سراغش 

فکرم نمیکنم به این زودیا بتونم به جایی برسم که اظهار نظر کنم ، به عنوان یه کنجکاو مطالعه حرف هام رو زدم ، مگرنه من آدم خاصی نیستم ♥️

کسایی که در مورد روان پزشکی و روان شناسی * دلیل اینکه هر دو رو مینویسم اینه که بهم مربوطند * مطالعه ...

درسته همه ی حرفاتون درسته و مخصوصا چقدر با بند آخر کامنتتون موافقم🤝 من فکر میکنم در گیر بیش فعالی باشم خیلی دلم میخواد ضعف های روحیم رو درمان کنم تو دیدار بعدیم با دکترم حتما در میون میذارم چون خیلی شکست میخورم به خاطر حالاتی که دست خودم نیست متاسفانه 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
درسته ،چه خوب بدون غرور و خشم جواب دادین انگار واقعا آدم باسوادی هستین و نیتت خیر هست امیدوارم خوشبخ ...

این هم به عنوان نکته آخر بگم ، کسی که از روان شناسی بد * به قولی روانشناسی سیاه * استفاده میکنه مطالعه ی کاملی نداشته و فقط یه نکته رو اجرا کرده 

به خاطر همون به نظرم آدم هایی که متخصص نیستن و از این روش ها استفاده میکنن چون ارتباط همه چیز رو نمیدونن و فقط کمی رو میدونن زیاد خطرناک نیستن و زود شناسایی میشن 

اگر از نظر عصب شناسی هم بخوام بگم کسی که از نظر مغزی تفاوتی نداشته باشه * افراد سایکو به نسبت افراد معمولی مغز خشک تری توی ام آر آی دارن * در کل اگر جزو افراد با بیماری روانی نباشه از روان شناسی سیاه نمیتونه استفاده زیادی کنه چون نمیتونه تطبیقش بده

اوائل فکر نمیکردم انقدر موضوع گسترده ای باشه واقعا 😂از سر کنجکاوی رفتم سراغش فکرم نمیکنم به این زود ...

شکسته نفسی میفرمایین قربون 😄 بالاخره هیچی هم نباشه روح خودتون به آگاهی و برتری میرسه و این کم چیزی نیست برای رسیدن به کمال مطلوب الهی 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
درسته همه ی حرفاتون درسته و مخصوصا چقدر با بند آخر کامنتتون موافقم🤝 من فکر میکنم در گیر بیش فعالی ب ...

بدون تست از طرف متخصص به نظرم زیاد در مورد خودتون بدبین نباشید ، روح و جسم کاملا بهم مرتبط ، از لحاظ پزشکی هم * آزمایشات هورمونی و غیره* با نظرات پزشک پیگیر شید 

همه چیز در نهایت درست خواهد شد ♥️بدون نگرانی تلاش کنید 

شکسته نفسی میفرمایین قربون 😄 بالاخره هیچی هم نباشه روح خودتون به آگاهی و برتری میرسه و این کم چیزی ...

😂😂نه بدون تعارف ، واقعا کار خاصی نکردم یه سری مطالعه بوده 

2810