2777
2789
عنوان

بهم محل سگ نمیده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2286 بازدید | 148 پست
این هم به عنوان نکته آخر بگم ، کسی که از روان شناسی بد * به قولی روانشناسی سیاه * استفاده میکنه مطال ...

آره چه جالب تا بحال از این زاویه دقت نکرده بود خوب گفتین 

کاش از یه قشری سالی یه بار نوار مغزی میگرفتن ، عدم سلامت روانشون تایید میشد و در جایگاهی که هستن نمیبودن مردم کمتر عذاب می کشیدت

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
بدون تست از طرف متخصص به نظرم زیاد در مورد خودتون بدبین نباشید ، روح و جسم کاملا بهم مرتبط ، از لحاظ ...

آره نیاز به آزمایش دارم پیگیر میشم حتما اساسی باید به خودم بپردازم ممنون از راهنمایی دوستانه تون 🙏با متخصص مشورت می کنم حتما 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره چه جالب تا بحال از این زاویه دقت نکرده بود خوب گفتین کاش از یه قشری سالی یه بار نوار مغزی میگرفت ...

من نمیدونم توی ایران این تحقیقات و امکانات وجود داره یا نه 

اما توی آمریکا و کره جنوبی و یه سری از کشور ها که موسسات تحقیقاتی به نسبت بزرگی دارن 

از مجرمین ام آر آی مغزی گرفته میشه و اگر شخص تفاوت هایی داشته باشه مثلا مغزش مشابه مغز افراد سایکوپث *یا سوسیوپاث *باشه جرائمش تحت هیچ شرایطی عفو و اینا نمیگیره و تحت نظرات روان پزشکی و پلیس قرار داره همیشه 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2805
من نمیدونم توی ایران این تحقیقات و امکانات وجود داره یا نه اما توی آمریکا و کره جنوبی و یه سری از کش ...

چه جالب چقدر آگاهانه و باسواد برخورد کردن خوبه چون نتایج اون کنش دامن کل جامعه رو میگیره و در دراز مدت بقیه رو هم آلوده میکنه به امید روزی که در مورد امکاناتی که گفتید تو کشور خودمون هم اتفاقاتی بیفته برای همه ی اقشاری که با جمع مردم سروکار دارند 🤲

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
من نمیدونم توی ایران این تحقیقات و امکانات وجود داره یا نه اما توی آمریکا و کره جنوبی و یه سری از کش ...

عزیزم مرسی برای راهنماییت 

شاید باورت نشه ولی فکر کردم اقایی واسه همون دیگه ریپلای نکردم😑🤣🤣🤣🤣الان پروفایلتو دیرم خانومی

عزیزم مرسی برای راهنماییت شاید باورت نشه ولی فکر کردم اقایی واسه همون دیگه ریپلای نکردم😑🤣🤣🤣🤣الا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خواهش میکنم ، نه فقط یه تیکه از یه انیمه پروفایلمه 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ممکنه با کسی باشه؟شاید همجنسگراس؟؟؟؟دلیل دیگه ای نداره منو نخواد

تا کجاها فکر میکنی .خوب یکی دیگه را میخواهد .داداش من هم به هیچ دختری محل نمیده .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
داداشت همه چی تمومه مثل ایشون؟

نمیخواهد محل بده .هر دختری ملکه باشه محل نمیده .خوشش نمیاد الی زن خودش بچه خودش مادر خودش .چی کار با دختر نامحرم و غریبه 

نمیخواهد محل بده .هر دختری ملکه باشه محل نمیده .خوشش نمیاد الی زن خودش بچه خودش مادر خودش .چی کار با ...

خب برادر شما ازدواج کرده

در مورد پسر مجرد حرف میزنیم

وا بالاخره که چیچجوری میخواد ازدواج کنه پس؟

به وقتش خدا دختر خوب سر راهش بندازه میگیره ...ولی اگر کسی بهش ابراز علاقه کنه نمیخواهد .اول تحقیق میکنه ببینه دختر خانواده اش کیند چه طورند .اخلاقشون چه طوره .یک سال تحقیق میدانی بعد ازدواج