2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

الان از دانشگاه برگشتم دیشب خونه مامانم اینا بودم مرغ ناردونی بار گذاشتم دلم خواست دوباره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مشکل از شما نیستکیفیت ماکارونی ها پایین اومدهاینو اخیرا از خیلی های دیگه شنیدم و اینکه معده شون درد ...

اره دقیقا کن فکر کردم من حس میکنم ..ای بابا اینهمه میکشن رو قیمتا

nurse🧑‍🔬🩺______آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان.

من الان کسی نیست نون بگیره البته کسی هم باشه الان دیگه نون نیست اینجاها

دمپختک درست کن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
الان از دانشگاه برگشتم دیشب خونه مامانم اینا بودم مرغ ناردونی بار گذاشتم دلم خواست دوباره

چیزی نمونده بود ازش بری بخوری؟🫣

شوهرم دوست نداره

بالاخره باید برنجی باشه چون نون نداری 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
پس باید غذای برنجی بپزی

اره ...اما از برنج که عاشقش بودم بدم اومده ..5 روزه عقب انداختم جرات ندارم بی بی بزنم...اخه بچم هنوز 4 ماهش هم نشده 🥹🥹🥹

2810