2777
2789
دیشب کشک بادمجون پختم برای ناهار امروز...عدسی هم درست کردم صبح اوردم باهمکارا صبحونه خوردیم

به نظرت منم کشک بادمجون بپزم؟ نون نرم نداریم🫠

nurse🧑‍🔬🩺______آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان.

هنوز هیچی احتمالا ماکارونی بذارم

منم بهش فچر کردم ولی یه مدته حس میکنم ماکارونی هام خوشمزه نمیشه ..رسپیش همون قبلیه نمیدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم بهش فچر کردم ولی یه مدته حس میکنم ماکارونی هام خوشمزه نمیشه ..رسپیش همون قبلیه نمیدونم

مشکل از شما نیست

کیفیت ماکارونی ها پایین اومده

اینو اخیرا از خیلی های دیگه شنیدم و اینکه معده شون درد میگیره!!

دیشب فسنجون پختم گذاشتم یخچال الانم برنج دم گذاشتم که بابام بیاد خونه ناهار بخوریم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
منم نون نداشتم همکارم رفت برای عدسی صبح نون بگیره برای ناهار منم خرید😂🤭

من الان کسی نیست نون بگیره البته کسی هم باشه الان دیگه نون نیست اینجاها 

2810