2777
2789
عنوان

مشهدیم و خ استگار زاهدانی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 112 پست
ماهم کوردیم و شیعه ، ولی خواهرم یه خواستگار داره عرب اهواز هستن و سنی ؛ البته اول شیعه بودن ولی دیگه ...

کاش عنوان نمیکردی اینجا 

نمیبینین تا اسم سنی بیاد جنجال میشه فقط دوستای خوبپو به جون هم میندازنو کاربری یه عده میپره

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
آخی چقد محقیقین شما لطفا اطلاعاتتونو برا خودتون نگه دارین

عزیزم سنی هستی شما؟ 

چندتا روایت از بخاری برام توضیح میدی. 

مثلا شاب امرد

خیلی دوست دارم بدونم یه سنی درمورد این جور روایات چی میگه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم دیگه عزیزم. اینا سنی نشدن. اگه هم شده باشن از این مدل سنی‌هایی شدن که داعش از داخلشون زد بیرون. ...

اهاااا شما کلا انگار با اهل سنت مشکل دارین...

نه جانم بخدا اونا از من شیعه بهترن نماز و روزه و همه چیشون سرجاشه...

من خواهرم مثلا شیعه س نه نماز میخونه نه روزه میگیره نه حجاب انچنانی داره ، حتی پسره گفت بوده اخه دختر تو چرا نماز نمیخونی😂😂

کاش عنوان نمیکردی اینجا نمیبینین تا اسم سنی بیاد جنجال میشه فقط دوستای خوبپو به جون هم میندازنو کارب ...

نه ایشون یکم پیاز داغشو زیاد میکنه و گرنه من حتی هم کلاسی سنی داشتم واقعا ماهن و گفته هاشونم درسته تا حدی

2805
عزیزم سنی هستی شما؟ چندتا روایت از بخاری برام توضیح میدی. مثلا شاب امردخیلی دوست دارم بدونم یه سنی د ...

عزیزم شما به گفته ی خودت محققی برو تحقیق 

درضمن فک نکنم اینجور مباحث با عنوان سایت همخونی داشته باشن 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
اهاااا شما کلا انگار با اهل سنت مشکل دارین...نه جانم بخدا اونا از من شیعه بهترن نماز و روزه و همه چی ...

والا با اهل سنت مشکلی ندارم. با اعتقاداتشون مشکل دارم. 

من توی زاهدان دانشجو بودم. از نزدیک دیدم چطور زندگی می‌کنن. بهت بگم همونطور که خواهرت اسمی شیعه‌س اونجا هم زیاد هستی که اسمی سنی هستن و اعتقادی ندارن. 

درمورد بهتر بودن نماز و روزه هم ما معتقدیم 

نماز بی ولای او عبادتیست بی وضو

به منکر علی بگو نماز خود قضا کند. 

عزیزم شما به گفته ی خودت محققی برو تحقیق درضمن فک نکنم اینجور مباحث با عنوان سایت همخونی داشته باشن

تحقیقم رسیده به اینکه بخاری گفته صحیحه😂

جای دیگه سنی پیدا نمیکنم ازش بپرسم. اینجا شما اومدی گلم. اصلا تا حالا شاب امرد شنیده بودی؟ مطمئنم خیلی از سنی‌ها اصلا صحاح سته رو نخوندن. مثل ما شیعیان که خیلی از کتاب‌های اصلی مذهبمونو نخوندیم. 

درمورد حضرت زهرا چی؟ ابوبکر گفته پیامبرا ارث نمیذارن. دقیقا خلاف آیه قرآن. نظرت درمورد این چیه؟ 

والا با اهل سنت مشکلی ندارم. با اعتقاداتشون مشکل دارم. من توی زاهدان دانشجو بودم. از نزدیک دیدم چطور ...

اونا علی ( ع) رو منکرش نیستن خلیفه چهارم میدونن ، حالا بگذریم مهم نیس ؛ اتفاقا اگه اعتقادش سفت و سخت نباشه بهتره چون ما خودمونم همین طوریم بقول شما اسمی شیعه ...

چیه چسبیدیم به دین و اینا همش باعث اختلافه ، بالاترین دین انسانیته و السلام

من شخصا میترسم 

هرچقدر هم خوب باشه باز فرهنگش با شما متفاوته ذاتا متعلق به فضای فرهنگی دیگه ای هست 

مطلقه بودن اینقدر شرایط بدی نیست که به هر قیمتی بخوای ازدواج کنی صبر کن خواستگار مشهدی هم پیدا میشه

عزیزم شما به گفته ی خودت محققی برو تحقیق درضمن فک نکنم اینجور مباحث با عنوان سایت همخونی داشته باشن

ول کن بابا گوش نده ، این دوستمون از اوناس که دو ساعت مغزت رو میخوره تا عقیده خودش رو تحمیل کنه ؛ شیعه و سنی و مسیح و یهود چین دیگه ، بالاترین دین انسانیت و ذات پاک خودته نه این چیزا

اونا علی ( ع) رو منکرش نیستن خلیفه چهارم میدونن ، حالا بگذریم مهم نیس ؛ اتفاقا اگه اعتقادش سفت و سخت ...

منکر خلافتش نیستن. منکر امامتش هستن. ما هم خلافت حضرت امیرو نخواستیم. خلافتشو خواستیم که بفهمیم مثلا نماز تراویح حرامه. وضو مسح داره نه شستن و خیلی مباحث دیگه. یه نمونه کوچیکش توی زمان حاضر دفاع از مظلومه. شیعه وایساده پای مظلوم سنی پشت ظالمه. 

ضمنا دین و اعتقادات نداشته باشی این دنیا راحتی ولی اون دنیا کارت گیره و راه برگشتی هم نداری. 

موفق باشی عزیزم. 

به نظر من نیست.خداپرست بودنش به طرفداریشون از ظالمان به اهل بیت در.

اهل بیت و بقیه همشون بنده خدا بودن 

الان شما خدارو میپرستی یا بنده هاشو؟

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

تحقیقم رسیده به اینکه بخاری گفته صحیحه😂جای دیگه سنی پیدا نمیکنم ازش بپرسم. اینجا شما اومدی گلم. اصل ...

خوبه تا یه سنی پیدا کردی گفتی همینه بزار اعتقاداتشو خرده بگیرمو اعتقادات خودمو تحمیلش کنم 

اینجا جواب سوالاتتو نمیتونی پیدا کنی 

چارتا حدیث شنیدی فک میکنی اعتقاد دو میلیارد اهل سنتو بردی زیر سوال 

ول کن بابا گوش نده ، این دوستمون از اوناس که دو ساعت مغزت رو میخوره تا عقیده خودش رو تحمیل کنه ؛ شیع ...

قربونت دوست باشعور وفهمیده   

منکر خلافتش نیستن. منکر امامتش هستن. ما هم خلافت حضرت امیرو نخواستیم. خلافتشو خواستیم که بفهمیم مثلا ...

@niniyar_5    

بیا عزیزم ایشونو توجیه کن

هر چی من میخام هیچی نگم نمیزارن 

2810