2777
2789
عنوان

مشهدیم و خ استگار زاهدانی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 112 پست

همه حاوخوب و بد داره 

شوهر خواهرم زاهدانیه

خیلی خیلی تعصبیه حتی اجازه نمیده خواهرم تا مغازه تو کوچه بره

ولی خیلی دوست داره خواهرمو

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
بخدا مشکل نداریم ولی تعصبو زیاد شنیدم

اتفاقا عموهام و بچه هاشون همه زاهدانین و چن سالی میشه رفتن مشهد زندگی میکنن اصلا هم تعصب بیجا و الکی ندارن 

تعصب رو ک هر مردی فارغ از قومیت میتونه داشته باشی ربطی نداره

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
ازولم تعصبی بود؟چون این اصن اونجوری نشون نمیدت

اول ما فک کردیم مدهبیه بعد که ازدواج کرد دیدیم که نه بابا این خیلی گیر میده به لباس پوشیدن اینا

حتی چند بار به خواهرم گفتیم جدا بشه ولی خواهرم قبول نمیکنه چون یه بچه داره 

ولی اگه مشهد زندگی کنین خوبه که

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
اگه سنیه بیشتر دقت کن. البته به شرطی که خودت آدم معتقدی باشی.

ماهم کوردیم و شیعه ، ولی خواهرم یه خواستگار داره عرب اهواز هستن و سنی ؛ البته اول شیعه بودن ولی دیگه تحقیق و اینا کردن سنی شدن...

منم یکم میترسم بخاطر اینکه خانوادم قبول نکنن ولی خب پسره خیلی پولدار و بامعرفت و ماهه

ماهم کوردیم و شیعه ، ولی خواهرم یه خواستگار داره عرب اهواز هستن و سنی ؛ البته اول شیعه بودن ولی دیگه ...

تحقیق کرده سنی شده؟ 😂

باور نکن جانم. توی عرب‌های خوزستان فرقه زیاد درست شده. عمرا کسی تحقیق کنی از شیعه بره سنی. اینو از منی بشنو که سالها تحقیق کردم. نه فقط شیعه و سنی بلکه مسیحیت و یهودیتم بالا پایین کردم. 

تحقیق کرده سنی شده؟ 😂باور نکن جانم. توی عرب‌های خوزستان فرقه زیاد درست شده. عمرا کسی تحقیق کنی از ش ...

نه واقعا خودمونم تحقیق کردیم متوجه شدیم اول شیعه بودن حتی تو خونشون حسینه بود ولی دیگه سنی شدن البته همه ی طایفشون نه ، بعضی از خاله و عموهاش هنوز رو همون شیعه موندن

نه واقعا خودمونم تحقیق کردیم متوجه شدیم اول شیعه بودن حتی تو خونشون حسینه بود ولی دیگه سنی شدن البته ...

گفتم دیگه عزیزم. اینا سنی نشدن. اگه هم شده باشن از این مدل سنی‌هایی شدن که داعش از داخلشون زد بیرون. 

همون سنی‌ها هم صحاح سته خودشونو کامل بخونن فرار می‌کنن. به خصوص همون بخاری😁

گفتم دیگه عزیزم. اینا سنی نشدن. اگه هم شده باشن از این مدل سنی‌هایی شدن که داعش از داخلشون زد بیرون. ...

آخی چقد محقیقین شما   

لطفا اطلاعاتتونو برا خودتون نگه دارین 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
2810