2777
2789
عنوان

مشهدیم و خ استگار زاهدانی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 112 پست
والا ما ندیدیم فراری باشن اتفاقا زیاد هم بحث کردن و هیچوقت ب نتیجه ای هم نرسیدن ک مثلا یکی نتونه جوا ...

کافیه یه سرچ کنی توی نت. شبکه ولایت مثلا. خیلی سعی می‌کنه باهاشون بحث کنه ولی اونا فراری هستن. 

یه چیزی هم بهت بگم. هر کسی رو توی گور خودش می‌خوابونن. همین ما شیعیان اگه مذهبمون ارثی باشه و تحقیق نکرده باشیم اون دنیا کلاهمون پس معرکه‌س. حالا شما میگی از عالم بپرس. اون دنیا تک تک ماها چه شیعه چه سنی باید خودمون جواب بدیم. علما خودشون گیرن. با این امکاناتی هم که هست نمیتونیم بگیم دسترسی به فلان کتاب و فلان شخص نداشتیم یا نتونستیم بخونیم. 

خواهرانه میگم. شیعه هستی یا سنی. مسیحی هستی یا یهودی. بودایی هستی یا زرتشتی. برو بدون تعصب درمورد دینت تحقیق کن. ببین حقه یا نه. اگه حق بود سفت و سخت پاش بمون. باید به یقین برسیم. وگرنه اگه دین لقلقه زبونمون باشه اون دنیا وا‌می‌مونیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافیه یه سرچ کنی توی نت. شبکه ولایت مثلا. خیلی سعی می‌کنه باهاشون بحث کنه ولی اونا فراری هستن. یه چی ...

منم همه شبکه ها کلیپ هاشونو دیدم هیچکدوم هیچکدوم ب نتیجه نرسیدن خیلیا باگریه اومدن سنی شدن و همینطور برعکس...این دنیا برای خدا شریک نیاری حق کسیو نخوری خدا ب نماز و روزه مون احتیاج نداره همینکه مثل انسان باشی دل نشکنی مطمئن باش اون دنیا جات خوبه بهتره ب عقاید هم احترام بزاریم ک اکثرااهل سنت همه امامان رو قبول دارن ولی زیاد دیدم شیعه هایی ک ب حضرت ابوبکر بی بی عایشه فحش های خیلی بد میدن...بهتره ب عقاید همدیگه احترام بزاریم ن من میتونم عقاید شمارو عوض کنم ن شما میتونین عقاید منو عوض کنید...تواین دوره انسان باشی برات کفایت می‌کنه...موفق باشی دوستم...

منم همه شبکه ها کلیپ هاشونو دیدم هیچکدوم هیچکدوم ب نتیجه نرسیدن خیلیا باگریه اومدن سنی شدن و همینطور ...

من ندیدم شیعه‌ای که تحقیق کرده باشه و قبول کنه بیاد سنی بشه. 

ضمن اینکه نماز و روزه ما برا خدا نیست. برا خودمونه. نماز ترازوی اعماله. با فقط انسانیت نمیشه اون دنیا رو راحت طی کرد. 

درمورد فحش دادن هم موافق نیستم. ما خودمون لعن می‌کنیم ولی وقتی فقط خودمون هستیم. نه که بیایم جلوی همه این کارو انجام بدیم. 

ولی درکل اهل بیت خیلی از ابوبکر و عمر و عایشه و بقیه‌شون آزار دیدن. یه لحظه فکر کن سقیفه نبود. چقدر دنیا متفاوت میشد. طبق همون صحبت پیامبر در غدیرخم پیش می‌رفتن و تمام. دیگه الان نیازی نبود منتظر منجی باشیم. 

دراینکه نه من می‌تونم اعتقادات شما رو عوض کنم نه شما اعتقادات منو شکی نیست. انسان تا به یقین نرسه اعتقادش هیچ ارزشی نداره. به یقین رسیدن هم نیاز به تحقیق داره. وگرنه طبق روایت پیامبر امتش بیش از 70 فرقه میشن که فقط یکی‌شون نجات پیدا می‌کنه و بقیه جهنمین. من به یقین رسیدم شیعه همون فرقه‌س که نجات پیدا می‌کنه. 

شما هم باید خودت برا ابدیتت تلاش کنی. 

موفق باشی عزیزم. 

2805
وقتی نمیتونی مثل انسان حرف بزنی بهتره دهنتو ببندی که کسی سطحتو نفهمه

این یه اصطلاحه

بعدشم خودش بنده ی خدا فهمید من چی میگم و ناراحت نشد

موندم چرا به تریش قبای شما برخورد؟

زورت میاد یکی بختش باز بشه؟

مگه گفتم زاهدانی ها و یا مشهدی هابدن یا خوبن

گفتم کیس خوبی به نظر میرسه چرا سنگ میندازن

چرا پاچه گرفتی رو نمیدونم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بنظر واقن خوب میادمتعصبم نیس خیلی گیر نی

شاید از اختلاف فرهنگی می نرسن و تا زیر یک سقف نرید معلوم نمیشه

عجله نکن و بذار کمی بگذره شاید دل پدر و مادت نرم شد

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
این یه اصطلاحهبعدشم خودش بنده ی خدا فهمید من چی میگم و ناراحت نشدموندم چرا به تریش قبای شما برخورد؟ز ...

اصطلاح فوق العاده زشت و کثافتیه

مثل آدم در مورد همجنس خودت حرف بزن مثل انسان میفهمی یا نه برات سخته فهمیدنش؟؟؟

@niniyar_5    

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین