خیلی خیلی تعصبیه حتی اجازه نمیده خواهرم تا مغازه تو کوچه بره
ولی خیلی دوست داره خواهرمو
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اول ما فک کردیم مدهبیه بعد که ازدواج کرد دیدیم که نه بابا این خیلی گیر میده به لباس پوشیدن اینا
حتی چند بار به خواهرم گفتیم جدا بشه ولی خواهرم قبول نمیکنه چون یه بچه داره
ولی اگه مشهد زندگی کنین خوبه که
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
ماهم کوردیم و شیعه ، ولی خواهرم یه خواستگار داره عرب اهواز هستن و سنی ؛ البته اول شیعه بودن ولی دیگه ...
تحقیق کرده سنی شده؟ 😂
باور نکن جانم. توی عربهای خوزستان فرقه زیاد درست شده. عمرا کسی تحقیق کنی از شیعه بره سنی. اینو از منی بشنو که سالها تحقیق کردم. نه فقط شیعه و سنی بلکه مسیحیت و یهودیتم بالا پایین کردم.
تحقیق کرده سنی شده؟ 😂باور نکن جانم. توی عربهای خوزستان فرقه زیاد درست شده. عمرا کسی تحقیق کنی از ش ...
نه واقعا خودمونم تحقیق کردیم متوجه شدیم اول شیعه بودن حتی تو خونشون حسینه بود ولی دیگه سنی شدن البته همه ی طایفشون نه ، بعضی از خاله و عموهاش هنوز رو همون شیعه موندن
گفتم دیگه عزیزم. اینا سنی نشدن. اگه هم شده باشن از این مدل سنیهایی شدن که داعش از داخلشون زد بیرون. ...
آخی چقد محقیقین شما
لطفا اطلاعاتتونو برا خودتون نگه دارین
عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین