2777
2789
عنوان

مشهدیم و خ استگار زاهدانی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 112 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مرداشون چطورن عزیزم

اینو نمیدونم خدایی ولی قبلا تو شرکت همکارمون اقا بود مرد محترمی بود کلا تحقیق کن عزیزم اگه دیدی خوبه چرا که نه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

فقط بخاطر زاهدانی بودن

والا من زاهدانیم مشکلتون با ما چیه😑😂اتفاقا مامان بابامم مشهد زندگی میکنن ولی خودم زاهدان 

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
وااااااییییی ،🤣🤣🤣

ملکه اینجا،، ملکه اونجا.... ملکه همه جاااا

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عزیزم شما هنوز زیر یک سقف نرفتی باهاشون اونجاست که اختلاف فرهنگی خودشو نشون میده بهتره که بایه همشهری باهم فرهنگ ازدواج کنی

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

ملکه اینجا،، ملکه اونجا.... ملکه همه جاااا

ایی دیگ دارم میرم ناهار بزارم جاروبرقی بکشم باز میام ،🤣🤣🤣

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

2810