2777
2789

اگر خیاط نیستی و برای کارهای روزمره میخوای کاچیران خوبه. فک کنم یاسمین و اینا باشه مدل های مختلفش.

منم برای جهیزیه م داشتم.

بعدترها خیاط شدم و با همون کلی سفارش دوختم برای مشتری هام.

و بعد چرخ صنعتی گرفتم.

اما بنظرم همینا عالیه عزیزم و رنج قیمتی زیر ۱۰ تومن هستن

ببین اگه زیاد کار نمیکنی یع چیز معمولی بگیر .اینا که میگن سی و دو کاره و...انواع دوخت هست برای من یه عالمه دوخت داره فقط صاف میدوزم و زیگزاگ و جادکمه .اصلا به درد نمیخوره همون ارزون و ساده اش رو بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
سلام عزیزم اگه خیاطی بلدی و چیز میز میدوزی ژانومه بگیر من مدل ۳۹۳ a دارم خیلی راضیم،ولی اگه خیاطی نم ...

سلام برای مثلا روبالشی اینا میخوام یه موقع شلواری چیزی از دوخت دراومد ز روش برم

💍♥🫧
ببین اگه زیاد کار نمیکنی یع چیز معمولی بگیر .اینا که میگن سی و دو کاره و...انواع دوخت هست برای من یه ...

قیمت هاشون فک کنم خیلی فرق ندارن چندکاره ها با معمولی

💍♥🫧
سلام برای مثلا روبالشی اینا میخوام یه موقع شلواری چیزی از دوخت دراومد ز روش برم

مامانت چرخ خیاطی نداره؟ اگه داره از همون استفاده کن مگه سالی چند بار میخوای روبالشتی بدوزی الان حداقل باید ۱۰ تومن هزینه کنی واسه چرخ خیاطی 

برای مثلا روبالشی اینا برای خودم بدوزم

من نمی‌دونم اصلا ارزونتر از کاچیران تو بازار هستش یا نه.

ولی بنظرم کاچیران بگیر عزیزم. میگم مدل های مختلفش اسم های مختلف داره مثل یاسمین.

یبار هزینه می‌کنی ولی ارزشش رو داره همینکه روبالشی هم بدوزید یعنی قراره بالاخره ازش استفاده کنی ❤️