دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
دادن خیرات نیازی به مالیات زیاد ندارد و میتوانید با کارهای کوچک و محبتآمیز هم به جامعه و اطرافیان کمک کنید. اینجا چند روش غیرمالی برای خیرات هست:
### **1. وقت و انرژی خود را اختصاص دهید:** - **کمک به نیازمندان**: در جمعآوری کمکها یا توزیع آنها مشارکت کنید. - **داوطلبی**: در سازمانهای خیریه یا حتی در رویدادهای محلی به عنوان داوطلب فعالیت کنید.
### **2. آموزش و انتقال دانش:** - **تدریس رایگان**: به کودکان یا دانشجویان کمک کنید با آموزش دادن دروس یا مهارتهای خاص. - **مشارکت در کارگاهها و سمینارها**: دانستههای خود را به اشتراک بگذارید و به دیگران کمک کنید.
### **3. مهربانی و رفتار خوب:** - **لبخند و مهربانی**: یک لبخند ساده یا یک کلمه محبتآمیز میتواند روز کسی را روشن کند. - **گوش دادن و حمایت عاطفی**: به مشکلات و دغدغههای دیگران گوش دهید و حمایت کنید.
### **4. حفظ محیط زیست:** - **پاکسازی محیط**: در جمعآوری زبالهها و تمیز نگهداشتن محیط زیست شرکت کنید. - **کاشت درختان**: در برنامههای کاشت درخت و حفظ منابع طبیعی مشارکت کنید.
### **5. اشتراک گذاری منابع:** - **کتابها و وسایل آموزشی**: کتابها یا وسایلی که دیگر استفاده نمیکنید را به نیازمندان بدهید. - **وسایل اضافی خانه**: وسایل خانگی یا لباسهایی که دیگر نیاز ندارید را به دیگران بدهید.
این اقدامات ساده میتواند تغییر بزرگی در زندگی افراد و جامعه ایجاد کند. همه میتوانیم به نوعی خیرات بدهیم، حتی اگر مالی نباشد. 💖