2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 158275 بازدید | 1488 پست
خونه بقیه کوکو و ماکارونی خورده بیچاره، خوب در همون حد شام داده

مشکل استارتر فقط غذا نبوده.کامل شما احتمالا نخوندی.کاری اصلا به قرعه کشی ندارم.این اولین مهمونی جاری بزرگه بوده بعد از ده سال ازدواج،شما بودی اینکارو میکردی؟

تازه استارتر همش تاکید کردن که جاریشون بسیار خوب و باشخصیتن.یعنی باهاشون مشکلی ندارن.

صحبت استارتر اینه که اون توجه و احترامو ندیدن.مثلا بقیه ظرفارو جمع کردن و آشپزخونه رو تمیز کردن،ولی جاری سرش تو گوشی بوده.بعدشم گفته اینارو از بیرون سفارش دادم.اسی میگه به آدم حس مزاحم بودن دست داده.منم بودم حس بد میگرفتم.ببین تو مهمونی مهمترین چیز،احترامه،توجه به مهمونه.حالا غذا رو کاری نداریم.

بله درست میگید من ندیده بودم خب نفهمیدم اعتراضش پس برا چی بود؟

استارتروبقیه قبلامهمونی دادن

اما

جاری بعد ده سال که اینا قرعه راه، انداختن،دیگه مجبورشد حالاقرعه افتاد خونه،جاری هم برن

باراول واولین پذیرایی غذا

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر دعا کردم تاپیک قفل نباشه اولا که اگر دوست نداره مهمونی بده تو مهمونی بقیه هم شرکت نکنه .دوما که ...

رفته خورده سالها

یبارخاسته پس بده زورش اومده

اصن تعجبم چطور زن وشوهر باهم کناراومدن این غذاباشه

جاری ام درنقش مهمان بوده بیشتر،،،،عجبا

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
اینکه دوست نداره کسی بره خونه ش قبول!!بعضیا این اخلاق دارنچرا تو تمام مهمونی های بقیه شرکت مستمر داش ...

اوناهمون تنبلا وخسیسان زورشون میادپاشن کارکنن یاخرج کنن

فقط میرن میخورن 

2805
مشکل استارتر فقط غذا نبوده.کامل شما احتمالا نخوندی.کاری اصلا به قرعه کشی ندارم.این اولین مهمونی جاری ...

آره متوجه شدم با جاریش مشکلی نداره، فقط سوال پرسیده که به نظر بقیه اینکار بی احترامیه یا نه، به نظر من نه مشکل از استارتر هست نه جاریش، فقط تفاوت افکار وجود داره، من خودمم توی مهمونی دادن به خودم سخت می گیرم و واقعا هم خسته میشم، ولی به نظرم این تعارفات مشکل بزرگ ما ایرانی هاست و اگه یه نفر مثل ما رفتار نکنه به نظرمون عجیبه

برای کوکو و ماکارونی خواهراش چیزی نگفت ؟؟؟والا بیشتر از الویه موندم چطور خواهر شوهرات روشون شده کو ...

چرانمیخونید درست

جاری بعد ده سال باراولش مهمونی داده

با الویه

بقیه بارها دادن دیگه میشه دورهمی

باراول مهمانی حساب میشه

اوکی؟

خب حالابشقابش چیشد؟

چرا بامهمونا اوکی نبود؟،،پس بشنه خونش مهمونی نره 

من ایرادنمیگیرم اگربرم میگم عقل طرف همینقد بودتمام

اماوقتی داریم تومجازی حرف آداب میزنیم بی رو درواسی راستشوبگیم

خانم عزیزم ما بی دعوت نرفتی یکککم ماه پیش قرار شد بریم خونشون ، یک مااااه!هفته قبل رسمی پیام داد دوب ...

اسی جان چون گفتید پولدارن همه الان از ایشون طرفداری میکنن ولی اگه گفته بودید وضعشون معمولیه همه میگفتند چقدر بی ادبن نمیدونم چرا برا پولدارا همه چیو خوب میبینن!!!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
ادبیاتتون یک ذره بیرحمانه نیست؟! میگم فکر کردم پیش غذاعه ولی بعد به همسرم گفتم شام سوپه احتمالا.نمی‌ ...

انصافا ادبیاتش خیلی بده، از اون ادمائی که نمیشه اصلا باهاش حرف زد، طلبکار، و خواهان ارث پدر!!!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
آره متوجه شدم با جاریش مشکلی نداره، فقط سوال پرسیده که به نظر بقیه اینکار بی احترامیه یا نه، به نظر ...

درسته ولی استارتر اولش درباره غذا گفتن.بعد توضیحات بیشتری دادن.میگه انگار سربار بودیم.بجای وقت گذاشتن برای مهمان،تو گوشیش بوده.خدایی آدمی که مهمون داره،وقت اینو داره حالا بشینه پای گوشی؟وقتی دیگران دارن ظرف و ظروفو جمع میکنن و میشورن و میذارن کابینت.بنظرتون این بد نیس؟شما اینکارو میکنی با مهمون؟بی احترامی شاخ و دم نداره.اتفاقا شما و خودم که بقول شما انقدر اهمیت میدیم به مهمون،بیشتر باید برامون معنیه بی احترامی بده تا کسانی که سالی یه بارم مهمون ندارن.

عزیزم چون قرار بر حاضری بوده، بنظر من تفاوت چندانی بین کوکو و سالاد الویه نیست شایدم بنظرمن از کوکو رسمی تره.به دلتون نگیرید منظورش این نبوده که خونشون نرید.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
شیش تا خانواده ایم که همه کم‌جمعیت و بی بچن عملا + دو نفر پدر و مادر هر سال یک بار قرعه به نام میوفت ...

گفتین آخه ماهی یه بار قرعه کشی میکنن چطور سالی یک بار برای شما قرعه میفته چون گفتین شیش خانواداین پس سالی دوبار میفته 

آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

چرا باید عجیب باشه 

ما تو دور همی ها خیلی سوپ با سالاد اولیه می‌دیم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
2810