2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 142084 بازدید | 1414 پست
باز شما خوبی .جاری من با برادر شوهرم چنان دعواشون میشه تو شب مهمونی که دیگه هوس رفتنت نمیشه و روز بع ...

عین دایی و زندایی من 😂😂😂😂 هر دو شاغلن. ماشاالله یه جور وضعشون خوب شده چهار تا گردنبندو تو یه عروسی با هم انداخته بود زنداییم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت پا پس کشیدی😂

پا پس نکشیدم ، مادرم عمل داشت اون ماه من مهمونی دادم ، دو ماه دیگه اسمم در اومد مهمونیمو برگزار کردم.

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

اسی حق داری درسته تو قرعه نوبتش بوده ولی بار اولش بوده 

من عید خواهرشوهرمو پاگشا کردم 

چلو گوشت 200 گرمی 

برنج ایرانی خیلی اعلا با خلال پسته بادوم کشمش 

سوپ جو

تیرامیسو

بورانی اسفناج 

ژله 

نوشابه دوغ 

و منوی افطار 

میوه موز خیار پرتقال کیوی آجیل 4 مغز تبریز و شکلات کیلویی 500 هزار تومنی و شیرینی 

بعد تابستون که درگیر عروسی خواهر شوهرم بودیم 

دوباره مهر ماه قربونی کرده بودیم کاش من فقط عکس میزان جغور بغوری که تو بشقاب ریختم رو نشون میدادم برای هر نفر خیلی راحت 400 گرم 

عموهامو دعوت کردم 27 نفر مهمون بودیم 

سالاد کاهو ژله رولی نوشابه پلو با مرغ لواشکی 

ولی یه جاری دارم تو پنج سال یک بار درست و حسابی دعوت کرده در حالی که من هر سه ماه یک بار مهمونی میدادم اما منم تصمیم گرفتم از این به بعد پامو بکشم کنار 

نه خواهر شوهرام نه برادر شوهرم هیچ کدوم اهل دعوت نیستن 

پس ما این سه ماه پاییز و زمستون دل نداریم همش میمونیم تو خونه 

اینم بگم اصلأ آدم ولخرجی نیستم و نحوه مدیریت پولم زبانزد خاص و عامه و توی پنج سال زندگی مشترک خیلی خوب پیشرفت کردیم 

مهمون برکته و احترامش واجبه 

2805
گل من گفتم غذاش بده؟! منه سیاه بخت فقط تعجب کردم از سوپ و الویه کنار هم وگرنه جاتون خالی خیلی الویه ...

ماهم دورهمی با شام ساده میدیم و الویه و سوپ

یا سالادماکارونی و سوپ 

مگه چیه؟؟

اسی حق داری درسته تو قرعه نوبتش بوده ولی بار اولش بوده من عید خواهرشوهرمو پاگشا کردم چلو گوشت 200 گر ...

چقدر زود به نتیجه رسیدی 😂 یه دوسالی میپختی میزاشتی کوفت میکردن بعد دقت میکردی

شاید مهمون داری بلد نبودن 

از شام معلومه سوپ با الویه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خب جاریاشم همین شامه خودمونیو درست کردن خوده اسی هم کشکه بادمجوناز این لحاظ ایرادی بهش وارد نیس

بله درست میگید من ندیده بودم خب نفهمیدم اعتراضش پس برا چی بود؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

چقدر دعا کردم تاپیک قفل نباشه 

اولا که اگر دوست نداره مهمونی بده تو مهمونی بقیه هم شرکت نکنه .

دوما که چرا همه سایت یه جوری ان.مگه مهمون حبیب خدا نیست.مگه صله رحم در اسلام سفارش نشده.چرا یه سریا آدم به دورن 

والا من وضعیت مالیمون خوب نبود الآنم خدارو شکر بخور ونمیره اما مهمونی هام سرجاشه 

بعدم یعنی چی مهمونی میدن مگه میشه میوه نباشه 

جاریت از پشت کوه که نیومده 200تومن میداد دو کیلو پرتقال و سیب می‌خرید میمرد 

بعد همه میگن الویه کجاش حاضریه .طرف از بیرون سفارش داده کاملا حاضر و آماده 

مگه یه مرغ و برنج چقدر درمیومد 

استارتر جاریت گفته یه کاری کنم که دیگه دعوتشونم کردم نیان🫣😂

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
2810