2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1453 پست
در تعجبم از کسایی که میگن مگه اولیه چش من عاشق اولویه داخل نون باگت هستم ولی نه برمهمونی همه مون می ...

سبک شام دوره ایشون همین مدلی بوده

لابد قرار گذاشتن غذا ساده باشه 

یکی کوکو داده یکی ماکارانی یکی الویه

بقیه چلو گوشت و برگ نذاشتن ک

همه در حد هم بودن

اینکه یهو وقتی از اول همه غذای سبک بدن یکی بیاد چلو بده ناجور تره

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سبک شام دوره ایشون همین مدلی بودهلابد قرار گذاشتن غذا ساده باشه یکی کوکو داده یکی ماکارانی یکی الویه ...

غذا ب کنار چون همه ساده درست کردن 

ولی برخوردش بد بوده

ی بشقاب برای چند نفر 🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازشون تشکر کردیم و گفتیم خیلی خوشمزسگفت هیچ کاری نکردم من همه رو از بیرون سفارش دادم

مشکل چیه از بیرون گرفته؟ شاید فرصت نداشته یا حوصله نداشته، من خیلی دیدم که توی مهمونی از بیرون غذا بگیرن. یادمه منم بچه بودم وقتی کل خانواده پدری یا مادری رو دعوت می کردیم، بابام خودش پیشنهاد میداد از بیرون چلوکباب یا مرغ سفارش میدادیم، با اینکه مامانم دستپختش خوب بود، ولی سخت بود برای تعداد بالا. الان هزینه ها زیاد شده دیگه مثل قدیم صرف نمی کنه از بیرون بگیری، وگرنه بی احترامی نیست، طرف به جای اینکه خودش رو خسته کنه پول میده راحت باشه.

2805
این رسم رو لطفا دیگه اجرا نکنین.بقیه رو تو معذوریت قرار ندین.ادم همیشه رو مود مهمونی و مهمونی دادن و ...

بفیه که تو معذوریت هستند باید موقعی که قرعه به اسم کس دیگه در نیاد هم نرن از قرعه کشی خارج بشن

فقط لطف خدا

آنقدر برای جاری های نمک به حرومم پختم خوردن رفتن پشت سرم حرف زدن 

به نظرم بهترین کار رو کرده جاری شما 

آفرین بهش 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
خواهر شوهر من سه روز تاکید میکنم سه روز به مهمونی کنسل کرد این خانم اگر مخالف این جمعه چرا خونه همه ...

اسی جان من فکر می کنم قصد جاریت بی احترامی نبوده، فقط تفاوت افکار باعث این موضوع شده، من خودم کلا چای نمی خورم، مهمون هم میومد یه بار میاوردم همیشه، آخر مهمونی شربت یا یه نوشیدنی دیگه میبرم، چون چای توی ذهنم یه نوشیدنی بدمزه است فکر نمی کردم انقدر برای مهمون مهم باشه

گاهی مهمونی رفتم، اونا فقط با چای پذیرایی کردن و با اینکه چای خور نیستم ، اون چای رو خوردم، ولی اگه شناخت قبلی از شخصیت میزبان داشته باشی متوجه میشی که قصدش بی احترامی هست یا فقط تفاوت افکاره 

ولی آدما کلا با هم فرق دارن، من اگه مهمون برام بیاد سعی می کنم چند مدل غذا درست کنم، ولی واقعا برام سخته و شدیدا خسته میشم

ولی اگه از اول قرار بر غذای راحتی باشه بقیه ساده درست کردن، منم غذای ساده درست می کنم،

در مورد ظرف مشترک هم شاید چون جمع خانوادگی بوده و احساس راحتی میکرده باهاتون و الویه هم غذای نونی هست که قاشق دهنی داخلش نمیره اینکار رو کرده

در تعجبم از کسایی که میگن مگه اولیه چش من عاشق اولویه داخل نون باگت هستم ولی نه برمهمونی همه مون می ...

اینا مهمونی خانوادگی دارن، یعنی خواهر برادرا با همسراشون که از اول قرار رو بر دورهمی ماهانه با غذای ساده گذاشتن

2810