2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 155747 بازدید | 1467 پست
نه سال هاست ازدواج کردن و ولی اولین بار بود شام دعوت شدیم

ببین چون وضعشون خوبه هیچکس به دل نمیگیره و بار بعدی هم میرن و ازش تعریف هم می‌کنند.... حالا اگه تو این کار رو کرده بودی همه به دل میگرفتن که احترام نذاشت

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
این رسما دیگه چیه🥴طرف حوصله خودشم نداره والا

اگه حوصله خودشو نداره لطف کنه خونه ی مردم هم نره بلمبونه!!!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر عجیب...

بعضیا فقط به قصد غذا خوردن مهمونی میرن😐😂

مهمونی رفتن واسه اینه که صمیمت بیشتر بشه

نه به رخ کشیدن انواع خوراکی و چیزهای دیگه اگه جایی رفتین خوراکی براتون اوردن حالا هرچی،لطف و احترامِ

رستوران نرفتید که سفارش بدین

کاربری دوستم فعلا دست منه

2805
اگه شوهره گیر نده مطمئن باش نمیرهوالا

زنای الان اینقدر درنده هستن که درسته شوهرشونو قورت میدن البته بلا نسبت شما

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
این رسم رو لطفا دیگه اجرا نکنین.بقیه رو تو معذوریت قرار ندین.ادم همیشه رو مود مهمونی و مهمونی دادن و ...

اخ راست گفتی واقعا من خودم الان حوصله ن مهمونی رفتن نه مهمونی دادن دارم شرایط مالی نمیگم ب هیچ عنوان افسردگی دارم و شرایط خونمم مناسب نیست خونه خریدم لوازمام خراب شده میگم تانرم خونه خودم نمیخرم بعد میان یکجوری نگات میکنن فک میکنن چقدر بدبختی تو

چقدر عجیب...بعضیا فقط به قصد غذا خوردن مهمونی میرن😐😂مهمونی رفتن واسه اینه که صمیمت بیشتر بشهنه به ...

دقیقا 

میرن میخورن بعد میان اینجا تاپیک میزنن و اخ و پیف میکنن

انگار میرن ک شکمشونو پر کنن 

بعضیا هنوز نمیدونن قرعه کشی توی همه چی اگر اسمت یک بار دربیاد اسمت رو حذف میکنن تا نوبت بقیه هم بشه... بعد شاید در سال دوبار مهمونی نوبتشون بشه هیچ اتفاقی نمیوفته ادم درست پزیرایی کنه ادب و رعایت کنه... 

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
کلمه قشنگی نبودبه هر حال آره شرکت نکنه بهتره اگه با اینجور مهمونیا اوکی نیس

چرا عزیزم کلمه ی مناسبیه برا بعضی خانمها، بعد هم عرض کردم بلا نسبت شما

چرانمیخونید درستجاری بعد ده سال باراولش مهمونی دادهبا الویهبقیه بارها دادن دیگه میشه دورهمیباراول مه ...

وقتی ماهانه و با قرعه کشی میرن خونه ی هم اسمش مهمونی نیست 

مهمونی زمانی هست که کسی خودش تصمیم بگیره دیگری رو دعوت کنه خونه اش . 

و استارتر هم راجع به منوی خودش و بقیه ی فاميل شوهر  برای مهمونی های قبلیشون چیزی نگفت .فقط گفته که خودشون هم کوکو و ماکارونی درست کردن .. 

این  مسئله هم که مهمونی یا دورهمی بقیه بره یا نه موضوع تاپیک نبست و البته به ما هم مربوط نمیشه 

استارتر پرسيدن هدف جاریش از این جور پذیرایی چی بوده  که با توجه به توضیحات خودش ؛ بقیه هم کار شاخی برای پذیرایی از جاری نکردن

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
من بدم میاد؟! من همیشه جاریم برام نمونه یک خانم با شخصیت و با کمالات بوده کجای این تاپیک بدشو گفتم؟! ...

اسی من ده تایی از صفحات رو خوندم 

ولی چنتا سوال رو به جوابش نرسیدم

اینکه تعداد مهمونایی که هربار دعوت میشید چند نفره؟ شامای قبلی غیر کوکو و ماکارونی چه چیزایی بوده؟ دیگه بنظرمن چیز عجیبی نیس سوپه بعنوان پیش غذا بوده 

سالاده غذای اصلی 

ولی خب طرف اینجوری که میگی خانه داری بلد نیس

یه حساب کتاب سردستی میکرد 

بنظرم این شامه رو‌به شما برنجی میداد هم ارزونتر پاش میفتاد هم اینقدر حرف و حدیث پشتش نمیزدین 

2810