2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 143431 بازدید | 1416 پست

شما هم بیش از حد بهشون سرویس ندید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا شما چپکی خوندی🤣🤣 خود استارتر هم جوابتون رو داد ک بشقاب ها واسه شکلات بوده سر سفره چندتا دیس آ ...

من اگ چپکی خوندم قضاوت غلط نکردم کدومتون بعد اینکه یه نفر ده سال اومد خونتون و رفت بار اول برید خونش اینطوری پذیرایی کنه  این توجیهیات قشنگتونو میکنید؟؟همتون معتقدید بهتون بی احترامی شده حالا این یه کلام گفته جاری همه افتادید به جونش شاید پریود بوده میگه غذا از بیرون سفارش داده میگید چرا قرعه انداختین به زور رفتین؟میگه جاری خودش موافق بوده قشنگ معلومه جاریه از اون بچاب ها هست اکثرا افتادن به جون اسی که برا خوردن رفتی خونش خودتون بذارید جای اینا متوجه میشید که چه حس بدی رو تجربه کرده

اسی جواب داد جوابش بهتر از فکر من نبود میگه سر شام دیس گذاشت بدون هیچ بشقابی اینکه بدتر از همون چپکی خونده ی من بود که

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
کلا شیرازیا خیلی به آش علاقمند هستن به خصوص برای شبزمستون کلاً آش میخورن به خصوص آش غورهاتفاقا با ای ...

پس چرا ما شیرازیا خودمون فکر نمی‌کنیم که عادت غذاییمون این باشه که واسه مهمان شام سبک بذاریم؟

درسته شیرازیا به آش علاقه دارن. ولی اون آش سبزی هست که بیشتر به عنوان صبحانه میخورن. که کلا به آش سبزی شیراز معروفه و همه می‌شناسن. 

شاید خودمون آش سبزی یا آش دوغ به عنوان شام بخوریم ولی یادم نمیاد اینو به عنوان شام مهمان دیده باشم و بگیم رسم و عادت شیرازیا هست.

و صد البته کلا زمستون برای شب آش نمیخوریم!

اگر آش دوغ می‌پزن حتما یه غذای سنگین هم کنارش هست واسه مهمان

اینکه دوست شما شام سبک واسه مهمان هم میذاره عادت اون خانواده هست؛ نظر ایشونه

در کل اینطوری نیست که اگه من دیدم یه شمالی یا جنوبی یا تهرانی؛ واسه مهمانش کاری کرد بگم شمالیا یا جنوبیا یا تهرانیا اینطوری هستن.

اون جامعه آماری اطراف منه؛ نه کل اون شهر

قطعا هم که همه شیرازیا با شام سبک از مهمون پذیرایی نمیکنن‌. مثل همه شهرهای دیگه....

2805
من جلوتر نوبتم بود کشک بادمجون و اش دادم با مخلفات اونم چون میدونستم تقریبا تمام اعضا کشک بادمجون دو ...

اسی جان الویه و سوپ تناسب بیشتری داره تا کشک و بادمجون و آش! همینطور خرج و زحمت بیشتری داره! حالا چه خودش درست کرده چه از بیرون گرفته.

در مورد چایی با شکلات هم ایرادی نداره کارش، خیلی ها قند رو حذف کردن و اصلا نمی خرن ، حتما فکر کرده شکلات کلاسش بیشتره، باز برای هر دو سه نفر یه بشقاب گذاشته لزومی ندیده برای هر نفر یکی بذاره واسه یه پوست شکلات! که اونم اگه من بودم می گفتم پوسته ها رو بندازن تو لیوان چای! آره واقعا می گفتم توی یک جمع خودمونی چه ایرادی داره؟ فقط به نظرم بهتر بود یه نوع میوه یا تخمه داشت اونم برای سرگرمی بیشتر. 

عزیزم پذیرایی جاریت در حد  ماکارونی و کوکوی بقیه ، خودتون و لو با زحمت بیشتری هم بوده، منتها چون خودش اهل دعوت نبوده و شما به زور قرعه خودتونو انداختین اونجا بهتون برخورده و منتظر پذیرایی لاکچری بودین! 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ماهم فردا شب جایی مهمونی دعوتیم به صرف سوپ و  الویه.  بنظرم خیلیم خوبه

متوجه نمیشم مشکلش چیه؟ 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
اسی جاریت تو این ده سال بچه دار نشد که بقیه برن خونش دیدنش؟تولد نگرفت برا خودش و شوهرش حتی یه بار تو ...

چه کم‌لطفی بخدا من عین چیزیو که می‌دونم میگم 

نمیگم اصلا نرفتیم خونشون که 

میگم ناهار و شام هیچوقت نبودن خونشون

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

اسی منم قبول دارم کسی یا مهمون دعوت نکنه یا دعوت کرد درست و حسابی پذیرایی کنه بعضی ها چای فقط با قند ...

آخه ما خودمون قند مصرف نمی‌کنیم ولی واسه مهمون چنتا قندون آماده دارم چون به نظرم توی هررر خانواده ای یک نفر پیدا میشه که چای خور باشه و حتما قند بخوره 

واسه همین تعجب کردم

ماهم خیلی چای خوریم خانوادمون

این رسم مسخره را حذف کنید شاید یکی از مهمونی رفتن و مهمون اومدن خوشش نیاد ادما رو مجبور کردن و تو رودرواسی قرار دادن اشتباه تر و عجیب تر از برخورد برادرشوهرتون اینا بوده ، شاید با این رفتار خواستن بی میلیشون رو نشون بدن .

الهی گاهی نگاهی 
جاریه دیگه... دستش درد نکنه خوب اون ته مه ها سوخته😂 تا شما باشین قرعه کشی نکنین ایلان ماسک نیستین ک ...

واقعا خیلی بیرحمانه و دور از انصاف صحبت میکنید یک درصد هم فکر نمیکنید شاید اشتباه کنید...

بهترین ها برای شما❤️

من بدشون رو نگفتم که میگم کارشون عجیب بود نگفتم غذاش فلان و خونش فلان بود و اینا!!میخواستم ببینم نظر ...

بله نمیخواد برید،مخصوصا وقتی غذایی مثل الویه و سوپ رو ازبیرون گرفته یعنی قطعا دیکه نمیخواد برید،ولی اگه کباب یا جوجه از بیرون میگرفت دوس داشت برید،اینکه میگید شرایطشو نداشت مینداخت ماه بعد شرایطشو داشته گفته زودتر بدم خلاص شم

اسی جان الویه و سوپ تناسب بیشتری داره تا کشک و بادمجون و آش! همینطور خرج و زحمت بیشتری داره! حالا چه ...

به زور قرعه خودمونو انداختیم خونشون؟! 

قربونتون برم پس به نظر من جاری من خیلی هم میزبان بهتری بودن که دونه بشقاب هرچند کم برای پوست شکلات گذاشتن:)) 

انتخاب بین بد و بدتر شد 

2810