2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1450 پست
آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

نه منم باشم درست میکنم کلا هر وقت مرغ بمزم آبش رو سوپ میکنم حالا سالاد الویه باشه زرشک پلو باشه...

.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل هم نمیشه چون پولداره سفره رنگی بچینهمگه الویه و سوپ چشه؟دیگ غریبه ک نبودین!توقعاتتونو بیارید پا ...

ما اولین بار بود شام خونشون دعوت بودیم توی این ده سال ازدواجشون 

هیچ کس توقع پلو نداشت! 

اصلا قرار بر غذای حاضری بود 

من از بی نظمی پذیرایی و اون اوع چای آوردن که حتی یک بیسکوییت تعارف نکرد در حالی که بقیه حداقل یک کیک یزدی میچرخوندن بیشتر تعجب کردم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805
نه منم باشم درست میکنم کلا هر وقت مرغ بمزم آبش رو سوپ میکنم حالا سالاد الویه باشه زرشک پلو باشه...

ازشون تشکر کردیم و گفتیم خیلی خوشمزس

گفت هیچ کاری نکردم من همه رو از بیرون سفارش دادم

سالاد الویه که من درست میکنم پر سس و مرغ و کالباس و خیارشور و نخود فرنگی شاید از خیلی غذاها گرونتر دربیاد چون پرملات ولی خیلی بد ادم بره خونه میزبان و نمکشو بخوره بعد بیاد پشتش حرف بزنه و حتی روایت داریم که منع کردن اینکارو

خیلی بده زورکی میزبان بودن.مهمونی باید جوری باشه دو طرف کیف کنن و انرژی بگیرن از کنار هم بودن.

زورکی نبود باور کنید خب میتونست کنسل کنه 

خواهر شوهرم سه هفته با تاخیر گرفت کسی حرفی زد؟ نه

ایشون خودش حتی هفته قبل پیام داد که آخر هفته مهمون ما هستید و اینا 

تازه اگر شرایط نداشت میتونست بگه من این ماه نمیتونم 

بچه هااگه دقت کنین اسی گفته بقیه مهمونیا در حد کوکو و ماکارانی بوده 

پس جاری هم کار خیلی عجیبی نکرده ،خواسته مث اونا رفتار کنه 

ولی اگه تو این نه سال واقعا کسی خونش نرفته باشه و برا اولین بار بوده باید مفصل تر میبود 

ینی من خودم اینطوریم حداقل برا بار اول ی غذای خوب با سالاد و ماست و ترشی و سبزی ... ولی سریای بعد هرکدومو نداشتم میگم عیبی نداره

سالاد الویه که من درست میکنم پر سس و مرغ و کالباس و خیارشور و نخود فرنگی شاید از خیلی غذاها گرونتر د ...

من بدشون رو نگفتم که میگم کارشون عجیب بود 

نگفتم غذاش فلان و خونش فلان بود و اینا!!

میخواستم ببینم نظر بقیه چیه و چرا همچین کاری کرده یعنی نمی‌خواسته ما بریم خونشون؟!

2810