2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 127850 بازدید | 1326 پست
ماهم فردا شب جایی مهمونی دعوتیم به صرف سوپ و الویه. بنظرم خیلیم خوبهمتوجه نمیشم مشکلش چیه؟

بخدا مشکلی ندارد من اولین بار بار کنار هم دیدم سرو شدن تعجب کردم ، بذارید به پای ما پخته بودن بنده🙏🏻

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم کاملا نسبی و بستگی به درجه صمیمیت داره. 

مثلا اگر رودروایسی دارید باهم چرا بد بوده. ولی وقتی شما ماهی یبار خونه هم میرین، بنظرم عرف خوبیه که شام ها ساده باشه‌ 

من خودم دیشب خونه خالم بودیم مامانم بهش گفت فقط سوپ بذار. ولی خالم واسه ما و بقیه مهمونا سبزی پلو گذاشت. تازه نه سوپی بود نه دسری هیچکس هم ایرادی نمیگرفت. در ضمن ما اولین بار بود خونه جدیدشون میرفتیم. چون تعارف نداریم همه ساده میگیریم هیچ عیبی هم نداره

پیش دست هم شاید بنده خدا سرویس اش به تعداد شما نبوده و نمی‌خواسته بشقابا لنگه به لنگه باشن که کم آورده 

2805
پس چرا ما شیرازیا خودمون فکر نمی‌کنیم که عادت غذاییمون این باشه که واسه مهمان شام سبک بذاریم؟درسته ش ...

عزیزم چرا جبهه میگیرید؟

من الان نزدیک ۱۰ ساله شیراز زندگی میکنم و این مورد رو خیلی دیدم چرا اینقدر جبهه میگیرد نسبت به آش دادن اتفاقا خیلی بهتر از فست فود و شام سنگین و‌ چربه وقتی هم تو اون جمع نشستیم اینقدر خونگرم و صمیمی بودن که از هزارتا فست و فودم بیشتر چسبید

اگر پیام من رو به اشتباه متوجه شدید ببخشید

بله درسته شایدم اطلاعاتم اشتباه هست چیزی بود که من تو این ده سال دیدم اما بازم هیچوقت صمیمیت و‌ خونگرمی شیرازیارو فراموش نکردم

من مهمونی قوم شوهر قرمه سبزی مرغ سالاد الویه با ژله و سالاد و سبزی خوردن ماست و ترشی و نوشابه دوغ یعنی میخوام بگم دیگه همه چی درست کردن برادرشوهر بی فرهنگم میگفت مزه مرغت بد شده درصورتی که دوستام خانواده خودم هرکسی دستپختمو خورده تعریف کرده حالا اصلا دستپخت من بد چقد بی ادبی که به میزبان اینومیگی جای تشکر

من مهمونی قوم شوهر قرمه سبزی مرغ سالاد الویه با ژله و سالاد و سبزی خوردن ماست و ترشی و نوشابه دوغ یع ...

من اینهمه زحمت کشیدم این حرفو شنیدم تازه عروسم بودم خدایی چقد خانواده شوهر اسی با فرهنگن که تشکر کردن حرفی هم نزدن

ما فقط عیدی خونشون رفتیم و توی کل ده سال در حد یک یا دو شب پیش اومده دعوت شدیم اونم نه به صرف شام!در ...

اونایی که طرفدار جاریت کردن خودشون میزبان‌های بشدت بدی هستن.واقعا الویه غذای همه خور و همه پسندی نیست 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
من مهمونی قوم شوهر قرمه سبزی مرغ سالاد الویه با ژله و سالاد و سبزی خوردن ماست و ترشی و نوشابه دوغ یع ...

خیلی کار بی ادبانه ای کردن 

من اگر غذا میزبان شور و بی نمک و حتی زهرآلود هم باشه تشکر میکنم و میگم خوشمزه بوده چون مهم زحمتیه که کشیده نه مزه غذا و دستپختش

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من خودم مخالف این رسم بودم بالا تر هم گفتم منو همسرم و یکی از خواهر شوهرام از اول مخالف بودیمولی اکث ...

جاری منم یکبار دعوت کرد چنان بی احترامی کرد که کلا قطع رابطه کردم باعاش

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
عزیزم چرا جبهه میگیرید؟من الان نزدیک ۱۰ ساله شیراز زندگی میکنم و این مورد رو خیلی دیدم چرا اینقدر جب ...

اینکه کسی بگه جامعه آماری اطراف ما؛ ملاکی واسه کل شهر نیست یعنی جبهه گرفتن؟؟؟

به هرحال حرف من اینه که هر چیزی که از کسی می‌بینیم نباید به یه شهر یا کشور تعمیم بدیم

همین

دوباره اسمش بندازین داخل قرعه کشیتون. بگین کم کاری کردین😂

یابگین همه خوششون اومده، جایزه گرفتین اسمتون دوباره دراورردیم🙂

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

خوبه شوهرش کنار اومده، شوهر من که برا مهمون خودشو خفه میکنه، بهترین غذا بهترین میوه رو میره می‌خره،حتی برا کسایی که ما رو دعوت میکنن و پذیرایی خوبی نمیکنن و بی دعوت هم میان! 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
2810