2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 152572 بازدید | 1457 پست
سالاد الویه یکی از زمان برترین و پرهزینه ترین غذاهاس و خیلی سنگینه ما شام حسابش میکنین و خیلی هم خوش ...

واقعا سالاد الویه پرهزینه و زمانبر هست ؟بجز مرغ بقیه چیزاش که گرون نیست اصلا 

خیلیم پختنش راحت و بدون دردسره 

ما خودمون جنوبی هستیم رسم داریم اگر دعوت کردیم شام مجلل بدیماما یکی از اقوام شیرازی هستن دعوت کردن ش ...

مطمعنی شیرازی اصیل بودن ؟چون شیرازیا کلا خیلی معروفن به سفره های تجملاتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مطمعنی شیرازی اصیل بودن ؟چون شیرازیا کلا خیلی معروفن به سفره های تجملاتی

کلا شیرازیا خیلی به آش علاقمند هستن به خصوص برای شب

زمستون کلاً آش میخورن به خصوص آش غوره

اتفاقا با اینکه مثلا غذاشون آش و سالاد ماکارونی بود اینقدر با ترشی و سبزی و ... تزیین کرده بودن سفره ارو که واقعا آدم نگاهش میکرد گشنش میشد اینقدر قشنگ بود

دیگه برام اثبات شده که اونایی که بریز بپاش میکنن ۹۸ درصد مواقع ما قشر معمولی و حتی پایین جامعه هستیم

اره واقعا. من ی عمو دارم خیلیی پولداره.

بعد وقتی میخایم بریم بیرون  هر کی برا خودش  مواد جوجه اماده میکنه میاره. اونها ۴ نفرن ما ۶ تاییم با همسرمو خانواده پدرم. قشنگ جوری جوجه میارن ک میادا برا یکی اصاف بیاد.

یا گوجه هاشون ب تعداد.  حتی اگه ببینه ما پیاز داریم دیگه پیاززشو بیرون نمیاره.  اینجوری جمع کردن ک پولدار شدن.

اما من دلم میخاد وقتی میرم بیرون لذت ببرم. ن اینکه چرتکه بندازم

چند بسته نون باگت آوردن و تازه خانومش پای سفره اعلام کرد هردو غذا رو از بیرون سفارش داده

جاریه دیگه... دستش درد نکنه خوب اون ته مه ها سوخته😂 تا شما باشین قرعه کشی نکنین ایلان ماسک نیستین که افتخار شام بدین

از سر اجبار که قرعه بهشون افتاد اینطوری بودن یا خودشون دلشون خواست که بیاید؟

قبلنا رفتارشون چجور بود.

شاید بد موقع نوبتشون شده بود.

خانم شاغلن؟شاید خسته بوده.

به نظرم اگه قرار باشه اینطوری نوبتی برین خونه همدیگه باید باهم راحت باشین که کسی خسته نشده و اینطوری باعث میشه بیشتر رفت و امد کنین.

البته خودم و خواهرام راحتیم باهم هر دوشون به یه اندازه منو دوست دارن ولی یکی از خواهرام خیلی مهماننوازه و اونیکی تنبله و وقتی میریم خونش باید کار کنیم.😅 بچش رو هم خودمون بگیدیم.

با اینکه باهم راحتیم ولی انتطار دارم با منم مثه مهمون بدخورد کنن و احترام بزارن و درست پزیرایی کنن.

مگ چی خورده کوکو و ماکورونی خورده الویه ام داده

خونه اونا صدبار رفته صدویکمین بار کوکو خورده 

اینا اولین باررفتن😐

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
برای شام اصلا بشقاب نداشتیم!!!چند تا دیس الویه جا کرده بودن باید ساندویچ میکردیم!و کاسه برای سوپ آور ...

دیگه بدتر

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
خانم شما چرا کاسه داغتر از اشید بهتر بقیه کامنتای منم بخونید ریپ نزنید کامنت من برای شما نیست نه فقط ...

هرموقع شما نوشته های استارتر رو درست خوندی بیا به من بگو کامنتای تو رو بخونم بین این همه صفحه یکی یکی کامنتاتو پیدا کنم بخونم؟رو همین یکی نظر دادم منطور من اینه یعنی شما برات مهمون بیاد براش پیش دستی نمیذاری؟نگفتم فقط من میرم مهمونی 

دارم دفاع میکنم از استارتر در مقابل افرادی که ناعادلانه قضاوتش کردن 

2810