2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 129056 بازدید | 1335 پست
من کم‌ نمی‌دونم عزیزدلم چرا منظور منو درک نمیکنید😭من میگم ترکیب الویه و سوپ برام عجیب بوده همین ، ن ...

عجیب نیست، مثل همون ترکیب آش رشته و کشک بادمجونه

توقع آجیل داشتنتون عجیب بود

آجیل کیلویی 800 تومنه دم عید هم نیست خیلیا رو دیدم حتی عید هم آجیل نمیزارن

شما خودتون با آجیل پذیرایی کردین که از جاریتون توقع داشتین؟

اگه برات مهم نبود بحث غذاشو پیش نمیکشیدی بقیه ایرادارو میگفتی. اخه قند واقعا مسئله‌ی بزرگیه؟ من سعی ...

آفرین به میزبان کمک میکنن ، نکنه میزبان بشینه توی هال با گوشی کار کنه و بقیه جمع کنن آشپزخونه رو 

منم هیچ جا ایراد غذاشو‌ نگرفتم از همون اول گفتم کنار هم آوردن سوپ و الویه برام عجیب بوده 

نمی‌دونم چرا متوجه نمیشید من قند ندیده نیستم ، یک سری چیز ها آداب میزبانیه ...چی بگم والا حق با شماست مقصر منم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوداسی هم کشک بادمجون و آش داده به مهموناش

غذا هیچی دوتا بشقاب و یه قندون قند هم دلش نیومده بیاره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
آفرین به میزبان کمک میکنن ، نکنه میزبان بشینه توی هال با گوشی کار کنه و بقیه جمع کنن آشپزخونه رو منم ...

دقت کنی گفتم اگه دوست نداری کمک نکن منظورم همین مورد بود که میزبان مهمونو با کلفت اشتباه بگیره. تو که این شرایطو دیدی بهتر بود ظرفاشو نمیشستی دیگه این گفتن نداره. 

باشه

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
2805
عجیب نیست، مثل همون ترکیب آش رشته و کشک بادمجونهتوقع آجیل داشتنتون عجیب بودآجیل کیلویی 800 تومنه دم ...

منظورم از آجیل بادوم هندی نیست که 

یک ظرف تخمه اس

بازم میگم شاید این بسته به قومیته ، ولی ما همیشه تخمه داریم توی خونه هامون و بله مهمون آجیل داشتیم 

من توقع نداشتم ، میگم مثلاااا میتونست تخمه ای چیزی بذاره که آنقدر حس سر زده بودن نداشته باشیم🥲

دقت کنی گفتم اگه دوست نداری کمک نکن منظورم همین مورد بود که میزبان مهمونو با کلفت اشتباه بگیره. تو ک ...

قربونت برم تهشم یک جوری منو مقصر کردی فدات شم:)))❤️

متچکرم

ترکیب غذایی سوپ و الویه باعث اس. هال میشهپذیرایی فقط شکلات و چایی حتی اونم تعارف نکردن برا بار دومبش ...

اره ترکیب غذایی مناسبی نیست اما همین گوگل سرچ بکنی میبینی همچینم ترکیب ناآشنایی نیست. 

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
بیخیال دیگه نتیجه گرفتیمجاری بسیار بی ادب و تنبل تشریف داره میگی اوضاشون خوبه پانشده ی چیزی درست کنه ...

شوهرم همون شب یک متلک ریزی انداخت به جاریم ولی من خودم خیلی احترامشونو نگه میدارم چون بزرگ ترن 

گفت (اسمش) خانم خیلیییی زحمت کشیدید شرمندمون کردید😂

آفرین به میزبان کمک میکنن ، نکنه میزبان بشینه توی هال با گوشی کار کنه و بقیه جمع کنن آشپزخونه رو منم ...

من دیدم تو نی نی سایت یه سری هستن فقط دوست دارن برن مهمونی وکسی خونشون نیاد به بقیه هم یاد میدن که کسی اومد خونتون برید بشینید دست به چیزی نزنید تعارف نکنید بهشون براشون کم غذا بیارید میوه نیارید باهاشون حرف نزنید که دیگه نیان حتی ظرف و سفره یکبار مصرف هم اینجا برای دو سه نفر عادیه فرهنگ ها خیلی فرق می‌کنه باهم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
منظورم از آجیل بادوم هندی نیست که یک ظرف تخمه اسبازم میگم شاید این بسته به قومیته ، ولی ما همیشه تخم ...

از تخمه تا آجیل خیلی فاصله س

اگه منظورتون تخمه س باید بگین تخمه نه که بگین آجیل بعد منظورتون تخمه باشه

ضروری هم نیست که کسی نزاشت ازش خُرده گرفت

2810