2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 143523 بازدید | 1416 پست
من گفتم غذاش کمه؟ گفتم شوره؟ گفتم بد مزه بود؟!واقعا چرا نمیخونید آخه میگم ترکیب سوپ کنار الویه عجیب ...

سوپ با الویه ما هم میدیم 

جاری من سوپ و الویه داد 

ی جاری دیگه ام سوپ با سالاد ماکارونی 

من سوپ و کیک مرغ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب گلم خودتم کشک بادمجون کنار آش دادی ،ماهم این دوتا غذارو باهم نمیخوریم وترکیب جالبی نداره

نمی‌دونم ما خراسانی هستیم همیشه با هر غذایی که فکر کنید اش ماستی داریم منم بخاطر این درست کردم ، شاید منم جالب نبوده غذام☹️

ولی درکل من با غذای جاریم مشکلی نداشتم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

الکی طرفداری جاریشو نکنید خودش همه مهمونیارو میره( اگه مهمونی نمیخواست نمیرفت )ده ساله کسی رو دعوت ن ...

خوداسی هم کشک بادمجون و آش داده به مهموناش

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

2805
نمی‌دونم ما خراسانی هستیم همیشه با هر غذایی که فکر کنید اش ماستی داریم منم بخاطر این درست کردم ، شای ...

درکل شما نباید اسم غذاش میوردی باید ازپذیرایش میگفتی،مامنظورتو بدبرداشت کردیم

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

به هر حال توقعاتتون رو از بقیه بیارین پایین. بقیه افراد هم گویا چنان شام شاخی ندادن به مهمونا. اونم ...

می‌بینید بازم راجع به شام میگید در حالی که من اصلا توقعی از شام نداشتم 

میگم بشقاب نداشتیم ،‌میگم قند نداشتیم ، میگم ازش تشکر کردیم گفت هیچ کار نکردم من همه رو از بیرون سفارش دادم ، میگم ظرفاشو ما شستیم ، ...

باز شما راجع به شام میگید:)) قربونتون برم من

زشت و دور از ادبه بری خونه‌ی کسی و بیای از غذاش ایراد بگیری. شما خودتم نوبت خودتو انجام ندادی دیگه ا ...

ترکیب غذایی سوپ و الویه باعث اس. هال میشه

پذیرایی فقط شکلات و چایی حتی اونم تعارف نکردن برا بار دوم

بشقابم که دلشون نیمده بزارن

میوه هم که هیچی

فقیرشم دوتا نارنگی میزاره تو بشقاب

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 

مثل جاری من 

بعدسالها تولدگرفت برا دخترش 

دوتادونه میوه کوچیک با سالادالویه ک نون باگتش انگار با زبون الویه رو فقط مالیده بودن هیچی نداشت 

نوشابه هم ب دست همه لیوان دادن ریختن 

چای هم چندتا دونه قند ته قندون بود 

مغازه هاش فقط ۱۳۰ میلیارده

اونوقت مادرشوهرم ودخترای احمقش عین چی ازش حساب میبرن.کلی ‌ کادو ورقص 

من بااینکه دست شوهرم خالیه دعوت کردنی چندنوع غذا آخرشم بده منم

دستم نمک نداره

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
مثل جاری من بعدسالها تولدگرفت برا دخترش دوتادونه میوه کوچیک با سالادالویه ک نون باگتش انگار با زبون ...

ماهم نوشابه و دوغ هیچی ، آب هم نداشتیم😂

پدر شوهرم سرفش گرفت رفتن از آشپزخونه آب آوردن جاریم گفت اِوا آب نیوردم من 🥲 من خودم غذای مهمون هام تموم میشه هنوز یک لنگه پا ایستادم که ببینم کم و کسری نباشه 

می‌بینید بازم راجع به شام میگید در حالی که من اصلا توقعی از شام نداشتم میگم بشقاب نداشتیم ،‌میگم قند ...

اگه برات مهم نبود بحث غذاشو پیش نمیکشیدی بقیه ایرادارو میگفتی. اخه قند واقعا مسئله‌ی بزرگیه؟ من سعی ندارم از طرف خاصی طرفداری بکنم ولی بعضی چیزارو بزرگ کردی. خب شاید فکر میکرده شکلات از قند کلاس تره. خب بعضیا اینطوری فکر میکنن.

اون ظرف و میوه رو بله حق با شماست جریان ظرفم خب تو بیشتر مهمونیا پا میشن به میزبان کمک میکنن اگه دوست نداشتی خب کمک نمیکردی.

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
می‌بینید بازم راجع به شام میگید در حالی که من اصلا توقعی از شام نداشتم میگم بشقاب نداشتیم ،‌میگم قند ...

بیخیال دیگه 

نتیجه گرفتیم

جاری بسیار بی ادب و تنبل تشریف داره 

میگی اوضاشون خوبه پانشده ی چیزی درست کنه تازه ب زبونم میاره از بیرون اوردن 

ی کیلو میوه نگرفته اصلا نبود خودش اسلایس میکرد تو سینی تعارف میکرد ی مدل میداد 

دیگه اون قند هیچ توجیهی نداره من ب شخصه قند نباشه با شولات چای نمیخورم 

‌بیخیال دفعه بعد دورهمی رو جمع کنین 

این جاری گفت بگین والا ما مدل پذیرایی هامون فرق داره حرف درمیاد رک بگو 

دوست عزیز عکس پروفایلت 🤣🤣🤣پاتو جمع کن انگشت پات رفت تو چشمم حال دلت خوب باشه کلی خندیدم

😂😂😂😂

2810