2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 142177 بازدید | 1414 پست
بله درست میگید من ندیده بودم خب نفهمیدم اعتراضش پس برا چی بود؟

از نحوه پذیرایی ناراحت بوده

که چرا هرچند نفر یه دونه بشقاب گذاشته

یا بعد غذا خانومه میزبان کنارهمسرشون تو هال نشسته بوده 

اینا اشپزخونه بودن داشتن شست و شو تمیزکاری میکردن

یا میگن شکلات یه دور چرخوند که خب اون به نظرم ایراد بنی اسرائیلیه دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرعه کشی کردن خودشونو انداختن گردنشون الان کنسل میکرد ماه دیگه باید میگرفت کلن این کارشون که زوری شا ...

از ابتدای تاپیک نظراتت رو دیدم

استارتر اصلا منظوری ب جاری نداشت و بدش رو نگفت که شما میگی 

شما چون خودت جلو مهمان هات سالاد الویه و غذای های این مدلی میذاری فک می‌کنی استارتر داره بد صحبت میکنه در واقع داری ب خودت میگیری 

نه عزیزم شما همه اش تاکید میکنی سوپ داده و سالاد الویه تازه میگی سالاد الویه پیش غذاست منتظر غذای اص ...

خب واقعا سالاد الویه اصلا غذای اصلی نیست

بیاید خودمون رو گول نزنیم😑😂

شامی و ماکارونی اینا رو من شام قبول دارم ولی سالاد الویه اسمشم روش هست که سالاد 

2805
آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

عزیزم خب میگفتی همون سوپ کافیه الویه نمیخوردی😀😀 حقیقش خیلی هم خوب بود کاش یکی ب من سوپ و الویه میداد.. خودمونی بوددید سخت نگیر گلم ‌. بعدشم میگی فکر کردی شام همون سوپه یعنی الویه زیادی بوده .. بهتر از کوکو هست ک خاهرشوهر داده😐

تنها و غریب و بی کس 

من خیلی به مهمون و مهمون داری حساس هستم واقعا وقتی یه جایی سالی یک بار یا چند سال یک بار میری باید پ ...

دقیقا

سالی یک بار دیگه این حرف ها رو نداره که بگی سالاد الویه شام هست مگه چشه و اصلا برآم غیر قابل قبول هست بخوام ب  مهمان سالاد الویه و سوپ بدم ب جای برنج و خورشت😑

عزيزم خودت ميگي بعد ده سال همچين مهموني گرفته

ادمي كه توي ده سال خانواده شوهرشو دعوت نكنه خب مشخصه توي رودرواسي و اينا اون قرعه كشي ام قبول كرده و دوس نداره كسي بره خونش

هرچقدم بگي نظرش خودش بود و قبول كرد و فلان

بعضيا به روشون نميارن و تو رودرواسي قبول ميكنن !

بخاطر همین تعجب کردم و تاپیک زدمهمیشه خانم مبادی ادب و سنگینی بود ، کمک میکرد به بقیه و اهل تعریف بو ...

استارتر دیگه نرید خونش همین یکبار برای همه ی عمر بسه

من جای شما باشم دیگه دعوتش نمیکنم خونه م!!

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
عزيزم خودت ميگي بعد ده سال همچين مهموني گرفتهادمي كه توي ده سال خانواده شوهرشو دعوت نكنه خب مشخصه تو ...

اینکه دوست نداره کسی بره خونه ش قبول!!بعضیا این اخلاق دارن

چرا تو تمام مهمونی های بقیه شرکت مستمر داشته

از قدیم گفتن رفت و آمد،نمیشه فقط بری و کسی نیاد که!!به نظرم رفتار میزبان بد بوده

فقط نفهمیدم چرا همه به استارتر توپیدن و حرف بار بنده خدا کردن

ولی بازم باصبر جواب همه رو محترمانه داد

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

ولی خدایی هرچیزی که عجیب نبود اینکه میوه برا مهمان نگرفتن خیلی چیپ و دور از ادب بود 🫤

شام که همگی یه مدل میدین مثل اینکه( هرچند من اینجوری بمیرم هم صد سال پذیرایی نمی‌کنیم یا دعوت نمیکنم یا درست دعوت میکنم) ولی اینکه چای بدون قند آورده و میوه نبوده خیلی زشت بوده 

دیگه شام زحمت پخت میگی داره ولی میوه خریدن و شستن و گذاشتن قند توی سینی که کاری نداره تازه شما میگی وضعیت مالی بدی هم ندارن که بگی نمیتونن میوه بخرن

آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

نه عجیب نیست 

خب اولویه با مرغ درست میشه . با آب مرغ هم سوپ درست می‌کنند دیگه  

ما همیشه یه مقدار از سینه ی مرغ را توی سوپ میریزیم و خیلی هم خوشمزه اس 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
2810