2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 142133 بازدید | 1414 پست
وااای الان این پیامشو دیدم😐کشک بادمجون و آش داده خودش بعد الویه و سوپ رو کم میدونه😐😂

من کم‌ نمی‌دونم عزیزدلم چرا منظور منو درک نمیکنید😭من میگم ترکیب الویه و سوپ برام عجیب بوده همین ، نمیگم غذاش کم یا بد بود که ای هدا

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

منطق بعضیا رو نمیفهمم تو خودت کشک بادمجون دادی چطور الویه رو کم میدونی😐اصلا توقع چه غذایی داشتی آخه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دیگه این که کیا بیان داخل تاپیکت شانسیه😂امکان اینکه یه عده میومدن جاریتم به فحش می بستند بود 😅🌹💐 ...

نه بابا من اصلا ناراحت نمیشم که ، تاپیک زدم مطمعنن نقد هم داشتم❤️😅

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

پیشنهادم اینه قفل کنی 

فقط یه سوال شما خودتون وقتی نوبتتون بود آجیل هم دادین ؟ اگه نه تو این یه مورد بی انصافیه از جاری توقع داشته باشی 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
طبق تجربه من اینا اگه حقیقت داشت همون اول میگفتنه بعد اینکه بهش بتوپن بگه از اول تا ۵ ۶ صفحه که خوند ...

دنبال زیر بغل مار میگردید بخدا آخرش هم من به دروغگویی متهم میکنید.

اینکه کارشون بد بود درست 

ولی این چ رسم مزخرفیه راه انداختین 

همه ی مسایل ک‌ مالی نیست بعضیا حوصله ی مهمونی و جمع و جور قبلش و بعدشو واقعا ندارن 

بزارید طرف خودش دعوت کنه نه اینکه زوری برید خونه ی یکی

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
پیشنهادم اینه قفل کنی فقط یه سوال شما خودتون وقتی نوبتتون بود آجیل هم دادین ؟ اگه نه تو این یه مورد ...

منظورم از آجیل بادوم هندی نیست که

منظورم حداقل یک تخمه ای چیزیه که مهمون سرگرم شه به قول معروف 

شما فکر کن ما چای خوردیم بعد آنقدر همه بیکار بود و نشسته بودن که تلویزیون روشن کرد برادرشوهرم! 

تا الآنم خونه هرکسی رفتیم شام رو ساده گرفته بود ولی دیگه پذیرایی حداقلی داشتیم مثل تخمه و شیرینی و قند و میوه!

منظورم از آجیل بادوم هندی نیست کهمنظورم حداقل یک تخمه ای چیزیه که مهمون سرگرم شه به قول معروف شما فک ...

خب دیگه عزیزم ناراحت چرا میشی من فقط سوال پرسیدم تا بدون آگاهی قضاوت نکنم بعله حق داری ایشون هر جور اومده خورده حدقل باید همونجوری هم پذیرایی میکرد حالا بیشتر هم پذیرایی میکرد کرمش رو نشون میداد هرچند همون مثل همه باشه بهتره کار به چشم و هم چشمی نکشه ندار هم نیستن 

رفتارشون کاملا دور از ادب بود

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خب دیگه عزیزم ناراحت چرا میشی من فقط سوال پرسیدم تا بدون آگاهی قضاوت نکنم بعله حق داری ایشون هر جور ...

گلم من ناراحت نشدم که سوءتفاهم شده❤️

به قید قرعه چطوریه؟

توی خونه هرکس که بودیم اون شب قرعه کشی میکنیم 

اسم هرکس در بیاد اگر شرایط داشته باشه یک ماه بعد مهمونی میده 

اسم هرکس هم در بیاد دیگه اسمش از لیست خط میخوره و توی قرعه کشی بعدی نیست 

2810