2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1442 پست

منم خوشم نیومد

دیگه میوه و قند نیاوردنش چی بود این وسط؟

ادم باید یا دعوت نکنه یا اگه میکنه جوری پذیرایی نکنه که مهمان حس مزاحمت بهش دست بده. 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خب پس اینکارو‌کردن ک نشون بدن ما تمایلی به رابطه با شما نداریم یه جورابی میخوان دوری دوستی کنن

خب خونه مردمم نره بخوره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز ایشون دوس نداره قند بیاره شاید اصلا همه چیز خوب پیش میرفته اون روز تاکید میکنم اون روزی که ...

خب وقتی می خواد بشینه پای گوشی دیگه اسمش دورهمی نیست

بی محلی کردن به مهمونه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2805

ایشون احتمالا به خاطر کم مهمون داشتن آداب پذیرایی ایرانی رو درست بلد نیستن یا شاید مشکلی طی این هفته با همسرشون داشتن و با بی‌حوصلگی مهمونی رو برگذار کردن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

چه رسم مزخرفی دارید ببخشیدا تو این گرونی ها مهمونی الکی چیه آخه 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

اسی جان

اولا که مهمونی قرعه نمیخواد دعوت می‌خواد(قرعه اجباره و دعوت اختیار )

دوما خودت میگی از اول قرار بر غذای سبک بوده؛ بقیه هم ماکارونی و ساندویچ و..اگه اشتباه نکنم؛ خب ایشونم سوپ و الویه!

ببخشید میگم ولی اگر کامل نخوندین حداقل دو تا سوال بپرسید.اینجوری چیزی میگید که خودتون مدیون میشید‌.گ ...

طبق تجربه من اینا اگه حقیقت داشت همون اول میگفت

نه بعد اینکه بهش بتوپن بگه 

از اول تا ۵ ۶ صفحه که خوندم فقط گفت اخلاقش عالی بود فقط غذا این بود

مطمئنم حقیقت نداره بقیه ماجراش

واسه شام دادن ۲۰ نفر ،اونم با قرعه کشی،خیلی هم زیاد بوده اتفاقااین دعوتی نبوده،قرعه کشی کردین ۲۰ نفر ...

بابا به قید قرعه که خودش دعوتمون کرد یک هفته قبلش

یهو نگفتیم میام خونتون فردا شب

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

خب وقتی قرار بر حاضری بوده دیگه کجای غذاشون عجیب بوده؟ حالا ی سوپم اضافه کرده که با همه غذاها جوره

2810