2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1442 پست
دوست عزیزم شما انسان منطقی منو ریپ نزن لطفا

همه میتونن همدیگه رو ریپلای کنن و راجع ب نظرات همدیگه گفتگو کنن.اگه تحمل نداری وارد سایتای عمومی نشو،یا کلا نظر نذار

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

خب پسسس اگه قرارتون ب حاضری بوده شامششون بد نبوده

حالا فقط میشه ب پزیراییشون ایراد گرفت

این خانم هم شام داده اسی میگن سوپ و الویه بوده چرا ؟ در صورتی که خودشون ماکارونی و کوکو دادن من تمام ...

مگه در کلام من توهین بوده که میفرمایید ریپ نزن؟

شما محترمانه نظر دادین منم نظر دادم

چه حرف زشت و توهین آمیز و ناراحت کننده ای بوده که به طرف مقابل مودبانه بگیم ساکت شو یا حتی بدتر.... (معنی ریپ نزن)

البته که من وقتی نوتیفیکیشن رو دیدم قبل از خوندن پیامتون، تصمیمم این بود که شما هر نظری فرمودین لایک کنم و ریپلای نزنم

ولی چون اینطوری گفتین، برعکس تصمیم قبلی خودم و نظر شما؛ ریپلای کردم

چون واقعا فکر نمیکردم جواب یه نظر عادی حرفی در حد ساکت شو و یا حتی خفه شو باشه

‌کاش شمایی که انقدر مبادی ادب در دنیای واقعی و در رفت و آمد  و  .‌‌‌‌... هستین؛ در دنیای مجازی هم با طرف مقابل مثل خودش رفتار میکردین و اگه کسی بهتون توهینی نکرده اینطوری جواب نمیدادین

2805
همه میتونن همدیگه رو ریپلای کنن و راجع ب نظرات همدیگه گفتگو کنن.اگه تحمل نداری وارد سایتای عمومی نشو ...

نه خانم محترم که گفته همه میتونن من کامنت برای اسی گذاشتم نه شما اصلا شما خوبی ریپ نزن دیگه جوابتون رو نمیدم

منم باشم سالاد الویه زو شام میدم خوبه که.اصلا شام برنج و ...‌‌.....دوست ندارم.ولی میوه میدم .و چند نمونه شیرینی‌غدا هم همیشه نهایتا دونمونه‌.هرکی دوست داره هرچقدر بریز بپاش کنه .بمن ربطی ندارد.من اینجوریم.اصلا هم اهمیتی ندارد بقیه چی فک کنن

مگه در کلام من توهین بوده که میفرمایید ریپ نزن؟شما محترمانه نظر دادین منم نظر دادمچه حرف زشت و توهین ...

خانم محترم من بی احترامی کردم گفتم فقط ریپ نزنید اومدم تو سایت میبینم سی و خورده ای ریپ زدن خواهشا از اون دسته از افراد نباشید که حرف تو دهن بقبه میزارن من به شما گفتم خفه شو یا ساکت شو جالب اصلا حق باشماست

استارتر بنده خدا چقد تو این تاپیک بعضیا با اون زبون تندو تیزشون نیشت نزدن کاش تاپیک نمیزدی اینجا هیچ ...

چ ربطی ب مهمانداری داره.ادم اگه مهمانداری بلد باشه می‌دونه شام و نهار باهم فرق دارن.شام همینه  نه پلو گوشت و.....

2810