2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 145316 بازدید | 1429 پست
من روی زمین نشسته بودم دیدم از بشقاب دورم و زشته یهو قد راز کنم وسط جمع ، پوستش رو گذاشتم توی کیفم😂 ...

عزیزم در مورد غذا باهات مخالف هستم ..چون میگی همه ساده برگزار میکنن ....ولی راست میگی در مورد بشقاب و قند بی ادبی و بی احترامی بوده.......ی کاری کن با هم صحبت کنید وقتی نوبت شما شد بشقاب جلو خودش و شوهرش نزارید ببینید چی میگن و واکنش چیه ...

شاید الویه سوپ پیش غذا بوده صبر کن منو اصلی تو راهه😂😂دور از شوخی همه اینا به زن خونه بر میگرده. م ...

نه اینجوری نیست همیشه ک برگرده ب خانم خونه

من مهمون داشته باشم تصمیم همه چیزو شوهرم میگیره

گاهی منم خیلی خجالت میکشم تو روی مهمون چون همه فکر شما رو دارن ک همه چیز مهمونی پای زنه

منم میبینم شوهرم یه جاهایی کم میزاره خجالت میکشم مهمان از چشم من ببینه 

اونا ک خبر ندارن همه کار خونه شوهرمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم جاریم هر ماه دعوت می کنه و من مجبور میشم برم چون شوهرم زور می کنه نرم دعوا میشه .و انتظار دا ...

استارتر میگه برادرشوهرش وضعش خوبه. خب اگ وقت ندارن غذا درست کنن دست تو جیبشون کنن غذا سفرش بدن یا وسیله بخرن بیرون آشپز براشون درست کنه واسشون بیاره. حسم میگه این برادرشوهر و جاریش تو مهمونی ها اولین نفرن ک حضور دارن واس خوردن. من خودم شمالی هستم شمالی ها مهمون نوازن. ما خونه هم میریم خیلی تدارک می‌بینیم. ولی یه عمو دارم تو تهران ۴ طبقه خونه و ماشین و بند و بساط داره وضعش توپه . موقع مهمونی ک میاد تا دل سیر میخوره البته نوش جونش .غذا واس خوردنه. ولی خودش اصلااااا دعوت نمیکنه ما تو دلمون میگیم حداقل یه کباب رو آتیش درست کن ب فامیلات بده. یه خونه خیلی کوچیک درست کرد کسی خونش نره واس دعوت. بابا مامانم بهش سر زدن یه پزیرایی کرد شاخ درمیاره. چایی مونده سیاه شده رو تو استکان ریختن واسشون اوردن بابام ازش متنفر شد. ولی باز اینا خونه ما میان کسی دل نداره بی احترامی کنه ب مهمون. بعضی ها عادتشونه در برن. 

عزیزم در مورد غذا باهات مخالف هستم ..چون میگی همه ساده برگزار میکنن ....ولی راست میگی در مورد بشقاب ...

قربونت برم من نمی‌خوام غذاش ساده و بد بود که عزیزممم

میگم ترکیبش با سوپ برام عجیب بود همین 

وگرنه نون پنیر هم اگر شامش بود من حرفی ندارم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805
کشک و بادمجون و اش مگه با سالاد و ترشی میخورن ؟😁😁😁😁

خانواده همسر من و از جمله خود من عاشق تندی هستیم و منم چندین مدل ترشی تند داشتم و آورده بودم

اسی جاریت از اون آدم هایی هست که دلش میخواد بره مهمونی بخوره ....ولی خودش اصلا مهمونی دادن دوست نداره

یکی نیست بهش بگه...

خوب خانم حسابی از اول توی هیچ مهمونی نرو اگر دوست نداری و حوصله مهمون نداری راحت...اگر میری به اونایی که باهات با احترام رفتار کردن باید احترام بزاری 

..مهمان داری آداب و احترام داره

من کم‌ نمی‌دونم عزیزدلم چرا منظور منو درک نمیکنید😭من میگم ترکیب الویه و سوپ برام عجیب بوده همین ، ن ...

از نظر من ترکیبش اشکالی نداره ماها هم کلا سوپ میذاریم سر سفره شده من خونه جاریم رفتم دورهمی عید اونم سوپ و الویه گذاشته بود مشکلی هم نداشت 

از نظر من ترکیبش اشکالی نداره ماها هم کلا سوپ میذاریم سر سفره شده من خونه جاریم رفتم دورهمی عید اونم ...

خب همین دیگه من چون نخورده بودم برام عجیب بود اومدم نظر بقیه رو بدونم 🥲

از نظر من ترکیبش اشکالی نداره ماها هم کلا سوپ میذاریم سر سفره شده من خونه جاریم رفتم دورهمی عید اونم ...

ولی جلوت حتما بشقاب گذاشته نه اینه ۳ نفری یک بشقاب .....این کارش عجیب بوده و بی احترامی

خب همین دیگه من چون نخورده بودم برام عجیب بود اومدم نظر بقیه رو بدونم 🥲

ن غذاش مشکل نداشت اما اینکه چای هم یبار میدن اینو خانواده همسر منم یبار چایی میدن من برعکس طرف تا نگه بسه چایی میبرم 

یکی هم اینکه باید ی میوه ای تعارف میکرد 

تنها اشکال این جاری میوه و شیرینی بود اگه بقیه حاها میوه میدادین

ولی جلوت حتما بشقاب گذاشته نه اینه ۳ نفری یک بشقاب .....این کارش عجیب بوده و بی احترامی

چون این جاری میوه نداشته پوست شکلات هم چن نفر ی بشقاب قابل توجیه 

الان فک کن برا کل جنع بشقاب میذاشت من ک بودم حس میکردم الان پذیرایی میوه و شیرینی میاد بعد میدیدی تو هر بشقاب ی دونه شکلات 

زشته دیگه 

چون این جاری میوه نداشته پوست شکلات هم چن نفر ی بشقاب قابل توجیه الان فک کن برا کل جنع بشقاب میذاشت ...

نه زشت نیست از نظر من...من یا اطرافیانم اگر میوه هم نباشه جلو هر کسی بشقاب میزاریم تا استکان چای و پوست شکلاتش رو روی اون بشقاب خودش جلو خودش بزاره ...نه اینکه دراز بشه جلو یکی دیگه پوست بزاره

2810