2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1447 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
کشک بادمجون با آش و مخلفات ( سالاد و ترشی و ...)

خب زودتر میگفتی این همه پشت سر جاری بدبختت بد نگیم 

گلم خودت ک شاهکار کردی !

کشک بادمجون اگر کنارش ی خورشت برنج باشه اوکیه برای مهمون 

اش دادی با کشک بادمجون بدبختا رو راهی درمانگاه کردی اصلا این دوتا غذا کنار هم مناسب نیست 

الویه و سوپ جاریت خیلی خیلی خیلی بهنر از شما بوده 

منطق بعضیا رو نمیفهمم تو خودت کشک بادمجون دادی چطور الویه رو کم میدونی😐اصلا توقع چه غذایی داشتی آخه

اره والا 

صد رحمت ب الویه حداقل همه پسنده و حساسیت زا هم‌نیست 

دیگ ما مفت تر از بادمجون نداریم تازه خیلیا حساسیت هم دارن بعد ب الویه ک کلی دنگ و فنگ داره ایراد میگیره 

بابا چپکی میخونین؟؟؟؟؟به خدا سر این تاپیک حرصی شدم آخر سکته میکنم بدبخت میگه سر شام برامون دوتا یکی ...

فعلا شما چپکی خوندی🤣🤣 خود استارتر هم جوابتون رو داد ک بشقاب ها واسه شکلات بوده سر سفره چندتا دیس آلوئه بوده واسه سوپ هم ک ب تعداد بشقاب بوده 

پس بیخودی حرص خوردین🤣

خب زودتر میگفتی این همه پشت سر جاری بدبختت بد نگیم گلم خودت ک شاهکار کردی !کشک بادمجون اگر کنارش ی خ ...

خب به این هم حرفشون هم دقت کنید که  میگه هیچکدوم از فامیل تا حالا شام یا ناهار خونش نبودیم حتی مادرشوهرم یعنی طرف مشخصه کنس و خسیسه  دیگه مادر همسرش تو این ده سال خونه پسرش یه دونه ناهار نخورده بار چندمش که نبوده مهمونی روتین بده اولین باااار بوده!! نمیدونم چرا اینقدر نی نی سایتی ها تو این تاپیک فاز روشنفکری گرفتن استارتر قطعا قبلا مهمونی مفصل تر داده واسه دوره قرعه اش این شام درست کرده درکل بنظرم حق با استارتر مهمونیش بی احترامی بوده همون نمیگرفته بهتر بوده بعد ده سال ...ماهم از همین افراد داریم تو فامیل و اصلا عجیب نیست

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
خب به این هم حرفشون هم دقت کنید که میگه هیچکدوم از فامیل تا حالا شام یا ناهار خونش نبودیم حتی مادرش ...

خب ما بازم نمیدونیم اسی خودش بار چندمش بوده!!!!

قطعا اسی بااین حجم حمله دیگ نمیاد راستشو بگه 

حرکت جاریش حتما ی چیزی پشتش بوده 

احتمالا خونه هر کدوم رفته سبک پذیرایی همین بوده نمیشه الکی قضاوت کرد 

اسی میگ من کشک بادمجون اش دادم خب الویه و سوپ‌ک خیلی بهتره 

الان ما طبق حرف اسی این دوتا رو مقایسه کردیم 

خب ما بازم نمیدونیم اسی خودش بار چندمش بوده!!!!قطعا اسی بااین حجم حمله دیگ نمیاد راستشو بگه حرکت جار ...

البته اینکه اسی مهمونی چندمش بوده ما نمیدونیم .. اما طبق گفته استارتر اگه خونه بقیه چند بار رفته باشه و خودش بار اولش بوده  واقعا پذیراییش مشکل داره چون اسی چند بار تو نظراتش گفت تو این ۱۰ سال مهمونی های مختلف اومده

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
فقط گناه به پای من نبسته بودن این زیر که اونم مهیا شد سپاسگزارم❤️😄

دیگه این که کیا بیان داخل تاپیکت شانسیه😂امکان اینکه یه عده میومدن جاریتم به فحش می بستند بود 😅🌹💐ناراحت نشو نمی خوایم رابطه تون بهم بخوره و خوشبینی پیشه کردیم 

خب به این هم حرفشون هم دقت کنید که میگه هیچکدوم از فامیل تا حالا شام یا ناهار خونش نبودیم حتی مادرش ...

استارتر اول اومد گفت الویه داده همه کاربرا توپیدن به جاری

بعد چند صفحه تازه گفت خواهرشوهرام کوکو و ماکارونی دادن اونم در جواب سوال کاربرا وگرنه نمیخواست بگه😐

بعد چندین صفحه در جواب  یکی از کاربرا پرسیده خودت چی درست کردی گفته کشک بادمجون😐😐😐

از کجا معلوم استارتر قبلا مهمونی داده باشه؟ از کجا معلوم مهمونیش مفصل بوده باشه؟ از کجا معلوم تو مهمونیاش این جاری هم دعوت بوده باشه؟ که شما میگین قطعا مهمونی مفصل داده!

استارتر فقط مهمونی جاری رو توضیح داد درحالیکه تو سوالهایی که کاربرا ازش پرسیدن معلوم شد سطح دعوت های خونوادگیشون در همین حد بوده

کاربرایی که خودشون چند مدل درست میکنن با دیدن اینکه گفته بود فقط الویه درست کرده حمله کرده بودن به جاری در حالیکه استارتر پذیرایی خودش رو نگفته بود😅

پذیرایی مفصلشون در حد همون املت و کوکوعه

ما متاسفانه با دید مهمونی های خودمون به قضیه نگاه میکنیم و الویه رو توهین میدونیم

بعد ایراد بنی اسرائیلی میگیره برای پوست شکلات چند نفر یه بشقاب گذاشته!😐

تو بااین وضع حساب و کتاب کردنت باید حسابدار میشدی که یه حقوقی ام بهت بدنیه تو چه مربوطه شام چیه و از ...

ننداخته 

کسی ک میخوره باید عوضش رو بده 

اگه نمیده اصلا نیاد تو همچین جمعی 

هر چند اسی میگه بوده ب جاری کوکو دادن خب الویه مقابل کوکو بد نیس 

اما بیشتر اسی میگه بخاطر دفعه اول بودن شاید انتظار زیادی ازش داشتن 

من دفعه اول خانواده همسرمو دعوت کردم ۱۰مدل غذا درست کردم مثلا کدبانو بودنمو نشون بدم اما از دفعات بعدی اونا هر چی میذارن جلوم دقیقا عین همونو منم تدارک میبینم

2810