2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 132715 بازدید | 1356 پست

بنظرم می‌تونست از اول بگه نمیتونه مهمونی بده!

و اگرم تو مهمونی بقیه شرکت می‌کنه که نباید بدش بیاد حالا ک نوبتش شده!

اگرم خسیسه در حدی که حتی دلش نیومده بشقاب ب تعداد بزاره که دیگه حرفی نمی‌مونه...

ولی بیشتر حس میکنم تنبله...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه سال هاست ازدواج کردن و ولی اولین بار بود شام دعوت شدیم

یعنی تو این چند سال این اولین بار بود قرعه به اسم ایشون دراومد؟!

چون گفتی رسم دارین ،اینام که ۸ ساله ازدواج کردن

عجیبه .یه سال هس و اولین بار؟من و خواهر شوهرم هفته ای دوبار خونه همدیگه شام هستیم

خودت دوس داری انقدر با خواهر شوهرت رفت و آمد میکنی؟یا شوهرت دوس داره؟

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
2805
خودت دوس داری انقدر با خواهر شوهرت رفت و آمد میکنی؟یا شوهرت دوس داره؟

اره هم اونا دوس دارن هم خودم و هم شوهرم 

من کلا مهمون دوستم 

چون مشهدم مهمون زیاد دارم و اون روزایی که مهمون داریم عجیب سرحال و شادابم

چند بسته نون باگت آوردن و تازه خانومش پای سفره اعلام کرد هردو غذا رو از بیرون سفارش داده

عزیزم اصلا نه مهمونا واسش ارزش داشتن و نه غذایی ک تدارک دیده...اصلا نه شما مهم بودید نه پذیرایی از شما....خیلی ببخشید اصلا به یه ورش هم نبوده ک کی میخواد بیاد خونه اش یا نیاد ....

اصلا قرار بر غذای ساده بود و ایشون تقریبا جز آخرین نفرات به حساب میاد که قرعه به نامش افتاد باور کنی ...

عزیزم اون آدم واقعا یا مفت خوره یا شعور نداره

اگه واقعا پذیرایی کردن بلد نیست اصلا نباید خونه کسی هم بره

ما چند شب پیش تماس گرفتیم با یه بنده خدایی که خیلی هم باهامون نزدیکه 

گفتیم برای دیدنش میریم برای شب نشینی

رسیدیم یه چند دقیقه نشستیم خانومش گفت من یه ساعت قشنگ خوابیدم کامل خوابم برده بود

ما ساعت هشت و بیست دقیقه رسیدیم ساعت نه نه و نیم یه لیوان چای آورد 

خب آدم بیشعور تو که می‌دونستی ما می‌خواهیم بیایم

اره هم اونا دوس دارن هم خودم و هم شوهرم من کلا مهمون دوستم چون مشهدم مهمون زیاد دارم و اون روزایی که ...

منم مهمون دوست دارم 

ولی راستش خواهر شوهر نه چون خیلی دوست داره از همه چی خبر داشته باشه و همه چیز رو بدونه منم خوشم نمیاد اینجوری 

ولی همیشه هم به لطف داداشش و مادرش از همه چیز خبر داره 

آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

واسه شام دادن ۲۰ نفر ،اونم با قرعه کشی،خیلی هم زیاد بوده اتفاقا

این دعوتی نبوده،

قرعه کشی کردین ۲۰ نفر برید خونه یکی

خواهر شوهراتم که کو کو ،ماکارونی دادن،

پس واسه جاریت از اونام بهتر بوده به نظرم

روی خوش جاریتم لحاظ کن،حالا خوبه روی خوش نشون داده وایه ۲۰ نفر مهمون به قید قرعه

منم مهمون دوست دارم ولی راستش خواهر شوهر نه چون خیلی دوست داره از همه چی خبر داشته باشه و همه چیز رو ...

اره اینطوری بده

حالا من خودم نمیتونم جلو زبونم رو بگیرم تا میبینم همه چی رو تعریف میکنم

اره اینطوری بدهحالا من خودم نمیتونم جلو زبونم رو بگیرم تا میبینم همه چی رو تعریف میکنم

من تعریف نمیکنم میپرسن ازم 

بعد جالبه مثلا میدونن من لباس خریدم باز میپرسن 

مثلا میگم میخوا برم بیرون دیگه اینا باید بدونن با کی میرم چرا میرم 

در حدی فضولن که میرم مهمونی میام میپرسن شام چی داشتن 😐

خدا شاهده بعضی موقعا از دستشون گریه میکنم 

اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

استارتر تا اینجا که خوندم حق رو به شما داده بودم و پذیرایی جاری رو یه جور بی احترامی دیدم.ولی الان که گفتی قرار از اول حاضری بوده و بقیه کو کو و مامارونی داردن خب ازین بنده خدا توقع چلو کباب داشتید؟وقتی همه حاضری دادن خب اینم حاضری داده دیگه.الویه کم از ماکارونی نیست.من فکر کردم بقیه پذیرایی مفصل کردید جاری حاضری داده.اون مدل پذیراییشم من خودم مهمان دارم ده بار ازش پذیرایی میکنم ولی مدل ادما باهم فرق داره.بعضیا چون با طرف مقابل راحتن اینجور هستن.

اونطوری که شما توضیح دادی بنظر منم جاریت کار خوبی نکرده خواهر شوهر شما میشه دختر خانواده املتم جلوی خانوادش بزاره کسی ازش ایراد نمیگیره من به عنوان عروس هیچوقت همچین ریسکی نمیکنم و غذای اونطوری جلو قوم شوهر نمیزارم تازه گفتی بار اولشم بوده و قبلتر کسیو دعوت نمیکرده باز اگه خانواده شوهر زیاد بیان و برن میشه بهشون غذای ساده داد اما اینطوری اصلا کارش خیلی چیپ بوده میتونست بعد از عمری که اینا میان حداقل کبابی جوجه ای پیتزایی لااقل یه غذای خوبی براشون بگیره از بیرون بنظر من این خانوم اصلا دوس نداره مهمونی بده و اینکارو برای این کرده که دیگران هم بدونن که اهل مهمونی دادن و کار کردنو بریز و بپاش نیس و صرفا برای رفع تکلیف اینکارو کرده من فکر نمیکنم از روی سادگی کرده باشه 

دوست عزیز ایشون میدونه اگه الان دعوت نکنه باید ی ماه دیگه دوماه دیگه دعوت کنه انگار رو گردنش ولی این ...

یعنی سالی یکبار ۱۰-۱۵ نفر که خواهر و برادر و خانوادشون هستن رو کسی دعوت کنه؛ زیادی هست و صورت خوشی نداره؟؟؟

شما خودت میگی سالی ۲_۳ بار بقیه میان خونه شما

ولی اینا سالی یکبار میشن (طبق گفته استارتر)

دیگه واقعا زیاد نیست که کسی سختش باشه

حتی اگه این برنامه هم نداشتن؛ سالی یکبار خانواده رو دعوت کردن اصلا سخت و زیاد نیست

ممکنه همه پدر و مادرها نتونن هر هفته یا هرماه همه رو دعوت کنن

از نظر مالی بهشون فشار بیاد؛ سنشون بالا باشه نتونن غذا واسه این تعداد درست کنن و یا هی خونه رو واسه مهمانی آماده کنن ، نتونن راحت خرید کنن و .... چه اشکالی داره سالی یکبار هم خونه هر فرزندشون مهمان باشن؟

منم مهمون دوست دارم اما به نظرم همه خواهر و برادرا  دوماه یک بار یا سه ما یک بار خونه هم جمع بشیم به نوبت

هر هفته و هر ماه سخته..و اینکه دلمون برای هم باید تنگ بشه دیگه

و اینکه مهمونی ساده برگزار بشه در حد یک نوع غذا پلو خورشتی ..پلو مرغی ..نه اینکه کوکو🙄

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
2810