2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1446 پست

ما هم هرماه مهمونی میریم ولی خودمون هر وقت تونستیم نوبتی دعوت میکنیم. شام یه نوع غذا معمولا زرشک پلو با مرغ یا خورشت میذاریم با یه سالاد ساده اونم نبود سبزی خوردن و نوشابه یا دوغ. با میوه بعد شام و چایی. اصلا تجملاتی نیستیم پشت همدیگه هم حرف نمیزنی خیلیم بهمون خوش میگذره.

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مهمونی فقط پاگشایی که خواهرشوهرم برام تدارک دیده بود🫤

از اول که نشستیم همش یکسره از ما سوال می‌کرد چایی می‌خورید دم کنم؟ آخرشم دم نکرد....

شام هم به شوهرش گفت برو مرغ بخر از سوپرمارکت فلانی بعد شماره کارت داد به شوهرم گفت پول مرغ رو واریز کن برای زنت فسنجون پختم🙄

نگم چه فسنجونی بود مرغ با پوست🤢

من جلوتر نوبتم بود کشک بادمجون و اش دادم با مخلفات اونم چون میدونستم تقریبا تمام اعضا کشک بادمجون دو ...

تو که از جاریت بدتر بودی دلبرم😐😂

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔

خانواده همسرتون چیزی نگفتن؟ واکنش خاصی نداشتن؟ چون میگید اولین باره دعوت کردن احتمالداره بقیه هم بابت این نوع میزبانی آزرده خاطر شده باشن، چون رسم و رسوم یه چیزیه ادب و آداب مهمان داری چیز دیگه ای

همین کارارو میکنید همین حرفارو پشت سر میزبان میزنید که مهمونیا کم شده

هرچی آوردن بخور بگو شکر

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
2810