2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1444 پست
خب واقعا سالاد الویه اصلا غذای اصلی نیستبیاید خودمون رو گول نزنیم😑😂شامی و ماکارونی اینا رو من شام ...

وا یعنی شما چون الویه اسمش سالاده  کنار غذا میخورین؟؟؟؟؟!!!

باز سالاد الویه که شیک تر و محترمانه تر از ماکارونی و شامی و کوکو هست 

اتفاقا خیلی از دورهمی ها و تولدها برای شام الویه تدارک می ییننن 

البته برای دورهمی خودمونی و یا مهمونی تولد

ولی ماکارونی و شامی که ‌برای مهمونی خودمونی هم جالب نیست 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در تعجبم از کسایی که میگن مگه اولیه چش من عاشق اولویه داخل نون باگت هستم ولی نه برمهمونی همه مون می ...

نی نی سایت هر کی هر چی بگه بر خلاف حرفاش رو میخوان ثابت کنن و بگن اسی اشتباه میکنه و خودشون درست میگن 🤷‍♀️

الویه خیلی خوشمزست ولی مناسب مهمونی نیست خوب واقعا 

مثلا من خودم خیلی کم میخورم 

2805
شوهرم وقت خداحافظی به جاریم گفت خیلییی زحمت کشیدید خیلییی شرمنده کردید🫠😂😬

برای کوکو  و ماکارونی خواهراش چیزی نگفت ؟؟؟

والا بیشتر از الویه  موندم چطور خواهر شوهرات روشون شده کوکو برای شام به مهمونا بدن .ما کوکو را در حد نیمرو می‌دونیم 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
مردم خسیس و تنبل نشدن مردم بزور شکم خودشونو سیر میکننانگار شما تو ایران زندگی نمیکنید

انگار نخوندید کاملا.استارتر میگه اجباری نبوده.دوباره خود جاری زنگ زده به همه دعوت کرده.در ثانی اگه نمیخواد،بیخود میکنه میره خونه بقیه شکمشو سیر میکنه.شما انگار تو باغ نیستی!!

خب واقعا سالاد الویه اصلا غذای اصلی نیستبیاید خودمون رو گول نزنیم😑😂شامی و ماکارونی اینا رو من شام ...

🤣🤣 ولی از نظر مواد اولیه حساب کنی جفتش سیب زمینی و تخم مرغ داره 

جفتش باید تو ی دسته باشه 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

مگه نمیگین از اول قرار بر غذای ساده بوده و خواهر شوهرات کوکو و ماکارونی دادن؟ خوب اینم سالاد الویه داده دیگه

2810