2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 164608 بازدید | 1534 پست
من خودم مخالف این رسم بودم بالا تر هم گفتم منو همسرم و یکی از خواهر شوهرام از اول مخالف بودیمولی اکث ...

حتما خیلی سرش شلوغه چون گفتی شاغلی 

حتی از بیرون گرفته 

میفهمم چی میگی 

منم خودمو میکشم کسی که میاد خونم 

شاید کار اون درست باشه 

خب هدف ازاین دوره چیه یکی دوروزمونده کنسل می‌کنه یکی بعد دوماه میگیره یکی قند نمیده یکی اسمش درمیاد ...

خب اینکه خیلی خوبه بدون رودرواسی مهمونی میگریم و نشون میدیم اگر دعوت میکنیم یعنی اجباری در کار نیست و دوست داریم ببینمتون

کنسل کردن خیلی کار محترم تری نسبت به پذیرایی بده به عقیده من.

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچقدر شما با صبوری توضیح میدید یه عده چنان گارد گرفتن ولله من نمیدونستم اینقدر بانوی بی ادعا ساده د ...

من فقط دلم از این میسوزه که فکر میکنن من گرسنه هستم یا انتظار غذای آنچنانی داشتم یا در بدترین حالت از جاریم بدم میاد🫠

2805
من فقط دلم از این میسوزه که فکر میکنن من گرسنه هستم یا انتظار غذای آنچنانی داشتم یا در بدترین حالت ا ...

شما خیلی واضح از اول گفتی از این مدل پذیرایی تعجب کردی انگار فقط دوست دارن سفسطه بافی کنن یکی میگه به چشم دشمن میبینی یکی میگه به زور رفتی خونشون انگار آدم داره تو دنیای عروسکهای هزار رو زندگی میکنه در صورتی که خودشون طرز فکر و عملشون یه جور دیگه هست

الهی به امید تو
شما خیلی واضح از اول گفتی از این مدل پذیرایی تعجب کردی انگار فقط دوست دارن سفسطه بافی کنن یکی میگه ب ...

همین بخدا تازه تمام تلاشم و میکنم حتی توی گفتار هم با احترام از جاریم اسم ببرم که سوءتفاهم پیش نیاد و بی احترامی نکنم🫠ممنون که درکم کردید❤️🙏🏻

وقتی بعد از چند سال برای اولین بار شام رفتن خونشون ادب حکم میکنه بهتر تدارک ببینن خونه ی بقیه کوکو و ...

اصن حرف حالیشون نمیشه ،،،پووف

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
خب اینکه خیلی خوبه بدون رودرواسی مهمونی میگریم و نشون میدیم اگر دعوت میکنیم یعنی اجباری در کار نیست ...

خب وقتی اسم دوره میاد یعنی همه میگن من دوست دارم هرماه ببینم شمارو هروقت نوبتم شد هم شرتیطشو دارم ک مهمونی برگزار کنم یه قانون انگاری گذاشتید دیگه که همه هم پذیرفتید اونو خب اگه بخواین راحت باشید دوره و قرعه نیاز نیس بذارین همینطوری هرکس هر موقع خواست همرو دعوت کنه 

مثلاً من زنگ میزنم مامانم امشب شام بیاین خونه ما خب یعنی واقعا دوسداشتم و شرایط داشتم قرعه و اجباری هم در کار نبوده

من فقط دلم از این میسوزه که فکر میکنن من گرسنه هستم یا انتظار غذای آنچنانی داشتم یا در بدترین حالت ا ...

حق کاملا با شماست کسی توقع پذیرایی آنچنانی ندارد ولی می‌تونست با یه پلو خورشت با احترام ودر عین سادگی از مهمونها پذیرایی کنه

2810