2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1453 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط اومدم بهت بگم کسی که ۱۰ سال خانواده ی شوهرش رو شام یا ناهار دعوت نکرده بدون که حتما مشکل داره و ...

من 15 ساله ازدواج کردم

فقط 2 بار جاریم دعوتم کرده و دیگر هیچ🤨

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
2805

بنظر من کاملا اوکی بوده هدف از این مهمونی ها جمع شدن دور هم و گفتگو و خوشحالی و ساختن ی شب خوبه شما توقعتون رو از دیگران کم کنید راحت تر هستید طرف پولداره ک زحمتشو کشیده پولدار نشده ک برا بقیه خرجش کنه ک...! شما شاید منزل خودتون یا بقیه رفتید خیلی اونا پذیرایی کردن عادت کردید ولی صرفا ایشون نخواسته خودشو ب زحمت بندازه دوست‌داشتم اونم از شبش لذت ببره و دور هم خوش باشید بعدم این مهمونیا برا از حال هم باخبر شدن و همو دیدن هست نباید چشم و هم چشمی ایجاد بشه ک باعث دلخوری بشه قراره آدم بهم نزدیک بشه ن تازه حرفش بیوفته تو زبون همه. توقع ک نباشه همه چی خوب و قشنگه مهم نیت آدمه ک ب چ نیتی رفته مهمونی

بحث هزینه نیست من که نمیگم کم کاری کردن من میگم سالاد الویه برای مهمون هایی که میانگین سنیشون بالای ...

درست میگی 

حتما سلیقه نداره یا رفع واجبات کرده 

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 

این داستان های مهمونی وشام ودور همی ها وغیبت های قبل وبعدش،آدم را از هرچی مسئولیت هست زده میکنه، 

کاش هر کس بتونه خودش باشه بدون قضاوت.

اینقدر خوب وبد کردن،که دیگه تشخیص درست از غلط سخت شده.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
زورکی نبود باور کنید خب میتونست کنسل کنه خواهر شوهرم سه هفته با تاخیر گرفت کسی حرفی زد؟ نهایشون خودش ...

ساده گرفته 

چون شاغل بوده شاید رفت و آمد زیادی نداره 

شاید بی منظور خوب نتوانسته پذیرایی کنه 

خب هدف ازاین دوره چیه یکی دوروزمونده کنسل می‌کنه یکی بعد دوماه میگیره یکی قند نمیده یکی اسمش درمیاد میگه نمی‌گیرم فعلا اون یکی کوکو میذاره انگاری همه ناراضی آن کنسلشکنین کلا بهتره بنظرم

در مقابل پذیرایی بقیه پذیرایی جاریتون شاید بهترم بوده

من خودم مخالف این رسم بودم بالا تر هم گفتم منو همسرم و یکی از خواهر شوهرام از اول مخالف بودیمولی اکث ...

هرچقدر شما با صبوری توضیح میدید یه عده چنان گارد گرفتن ولله من نمیدونستم اینقدر بانوی بی ادعا ساده دوست تو نی نی سایت هستن گخصوصا اونی که نوشته شاید بشقاب کم استفاده کرده کمتر بزحمت بیفته بشوره😵😵😵😵

الهی به امید تو
2810