2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 144664 بازدید | 1421 پست
دوست عزیز ایشون میدونه اگه الان دعوت نکنه باید ی ماه دیگه دوماه دیگه دعوت کنه انگار رو گردنش ولی این ...

من خودم مخالف این رسم بودم بالا تر هم گفتم منو همسرم و یکی از خواهر شوهرام از اول مخالف بودیم

ولی اکثریت از جمله همین جاریم موافقت کردن 

آخه میگم چون اولین باری بود که خانواده شوهرش مهمونش بودن پذیرایی عجیب بود . بعد شرایط اقتصادی رو همه میدونیم توقعی هم نداشتیم که بقیه خواهر شوهرام‌کوکو شام دادن 

من بیشتر سر بشقاب نداشتن و قند نداشتن و ...اینا تعجب کردم که بعید می‌دونم یک ماه زمان کمی برای تهیه باشه

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مام با خانواده همسر دوره داریم، جالبه خواهر شوهر بزرگه ک از همه وضع بهتری داره یا از زیر نوبتش در می ...

اینجا هم همینطور بود عملا 

یک حرکتی که به نظر خودم واقعا زشت بود این بود که جاریم بعد جمع شدن سفره شروع به کار کردن با گوشیش کرد و خواهر شوهرم آشپزخونه رو مرتب کردن 

حتی با وجود ماشین ظرف شویی کل ظرف هارو شستن 

در حدی که من خجالت کشیدم و رفتم کمک کردم ظرف هارو شستن کنن و توی کابینت بذارم!

2805
خب اگر دوست نداشتن میتونستن ازین جمع خارج بشن.نه اینکه تو همه ی مهمونیا حضور داشته باشن!

بله اینم هست اما انگار هم میخواسته باسه هم دوست نداشته پس بده یا اینکه واقعا همه چیزو ساده گرفته و فکر میکرده مهموناش از خودن.

.
اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

چقدر شکم پرستی سر سفره خجالت نکشیدی اینو گفتی فقط سوپه

ادم مثل تو همون بهتر پاش بریده بشه

💜💍¹⁵⁵

خواهر شوهر من سه روز تاکید میکنم سه روز به مهمونی کنسل کرد این خانم اگر مخالف این جمعه چرا خونه همه ...

دوست عزیز ایشون دوس نداره قند بیاره شاید اصلا همه چیز خوب پیش میرفته اون روز تاکید میکنم اون روزی که قرار بود تشریف ببرید ی اتفاقی افتاده ی کدورتی پیش اومده یا پریود شده یا هرچی یا اصلا میزبان بوده دوست داشته اینطور برگزار کنه دوست عزیز اگه خانم باشخصیتی هستن شام درست کرده و به گفته خودتون خوشمزه بوده حالا چایی ی بار اورده قند نیورده باور کن مهم نیست اگه هدف از این شب نشینا و دورهمی گرفتن دیدن پس ایراد گرفتن چیه تمام حرف من اینه هرکس هرطور دوست داره پذیرایی میکنه باورکن مردم بدهکار ما نیستن من اصلا از هیچ کس هیچ انتظاری ندارم طرف میاد خونم من کباب میدم میرم خونش بهم استامبولی میده من میخورم میگم دست گلشم درد نکنه ارث پدرمو که طلب ندارم من شوهرم ده بار چایی میبره ممکن طرفم ی بار بیاره تمام حرفم اینه کاش بزاریم ادما خود واقعیشون باشن

چقدر شکم پرستی سر سفره خجالت نکشیدی اینو گفتی فقط سوپهادم مثل تو همون بهتر پاش بریده بشه

ادبیاتتون یک ذره بیرحمانه نیست؟! 

میگم فکر کردم پیش غذاعه ولی بعد به همسرم گفتم شام سوپه احتمالا.

نمی‌دونم چرا درک نمیکنید من گشنه و نخورده نیستم ، دارم از جنبه ادب میگم ...

دوست عزیز ایشون دوس نداره قند بیاره شاید اصلا همه چیز خوب پیش میرفته اون روز تاکید میکنم اون روزی که ...

آفرین .احسنت.

ما هم کل خانواده همسرم دیابت دارن و از نوع شدید هست منم از ترس داشتن ژن دیابت بچه هامو به چایی بدون قند عادت دادم اصلا تو خونه ما قند نیستو فقط عید برا مهمون میخرم اینو همه میدونن و با چایی شکلات و یا کشمش و انجیر میارم برا مهمون خودمونی.

.
دوست عزیز ایشون دوس نداره قند بیاره شاید اصلا همه چیز خوب پیش میرفته اون روز تاکید میکنم اون روزی که ...

من فقط چون برام عجیب بود تاپیک زدم ببینم نظر بقیه چیه ، نرفتم پشت بنده خدا بد بگم به فامیلم که اینجوری منو مقصر میدونید:( 

چون جاریمه اینطور میگید ، ولی من خواهرم هم باشه معتقدم میزبان بودن آداب خاصی داره و وقتی دعوت کردی باید مسئولیت قبول کنی و واقعا قند گذاشتن برای مهمون اصلا چیز خاص و سختی نیست 

و نذاشتنش بی شمار معنی داره...

آخه پذیرایی چای و ..هم عجیب بود یعنی خونه به اون بزرگی و آشپزخونه به اون تکمیلی در حد بیست نفر بشقاب ...

داشت ؛ ولی اونا از عمد اینجوری کردن که دیگه نخوان تو این مهمونی ها شرکت کنن.
یعنی واقعا اسم خانواده ها رو مینویسید روی کاغذ و قرعه میندازین؟ اومدیم و یه نفر کلا اسمش در نیومد نمیشه که هربار فقط نقش مهمون رو داشته باشه.
راستش کار جالبی نیست و بجای این قرعه کشی ها هر چند وقت یه بار دور هم جمع بشین هرکسی هم که دوست داشت توی جمع باشه خودش میره یا مهمون دعوت میکنه زورکی که نمیشه بقیه رو دعوت کرد یا رفت خونه ی کسی.

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

من فقط چون برام عجیب بود تاپیک زدم ببینم نظر بقیه چیه ، نرفتم پشت بنده خدا بد بگم به فامیلم که اینجو ...

چتیی خالی که نیاورده میگی شکلات بوده وااای چقد شما ایرادگیری به نظرم بیشتر از ۲۵ سال سن نداری.

.
چتیی خالی که نیاورده میگی شکلات بوده وااای چقد شما ایرادگیری به نظرم بیشتر از ۲۵ سال سن نداری.

من ۳۱ سالمه 

بله شکلات یک دوز پذیرایی کردن و بردن 

شما آخر منو قورت میدی 🫠

2810